marts 24, 2008

Magdi Allam - ikke nogen almindelig muslimPaven døbte en muslim påskesøndag, men NB det var ikke en hvilken som helst muslim!!!

Den 55-årige Magdi Allam er født i Egypten, har levet i Italien i 35 år og er journalist, lederskribent og viceredaktør på den store Milanoavis Corriere della Sera. Han har gang på gang vist sig som en yderst åbenmundet og modig kritiker af islamisk ekstremisme, og er da også tvunget til at leve under politibeskyttelse på grund af mordtrusler.

Magdi Allams dåb flyver verden rundt.
Han blev døbt af pave Benedikt 16. i Sankt Peterskirken under den højtidelige påskesøndags venten på Jesus opstandelse, det mest religiøse tidspunkt i den katolske kirke.

Nyheden om pavens dåb af Magdi Allam flyver verden rundt. I Associated Press i Amerika kaldes journalisten og viceredaktøren ved Corriere della sera for Italiens mest kendte muhammedaner, som fordømmer den islamiske extremisme og forsvarer Israel.
New Yorks Times citerer fra Reuters, at dåben har været holdt som en dyb hemmelig indtil en pressemeddelelse en time før Påskehøjtidens begyndelse lørdag.

Også BBC nævner Magdi Allams dåb og minder om, at nogle af Allams artikler har vakt vrede hos visse muselmænd.