marts 30, 2008

Åbent brev til kulturordfører Mogens Jensen (S)


Du kommer med en uhyggelig afsløring af dig selv gennem din udtalelse til Ritzau 27/3 om Geert Wilders film. Du viser jo med al tydelighed, at du indtil nu ikke har kendt noget til islam. Hører det ikke med til dit kulturjob? Man taler jo om kulturberigelser.

Uden kundskaber om islams kultur bør man vel ikke beklæde nogen politisk post. Du er tydelig chockeret over de modbydelige mord- og voldsscener. Du har altså ikke set dem før, mens de mere vågne, der er fulgt med i lektien, allerede kendte disse barbariske forhold i de islamiske lande, således at filmen ikke viste dem noget nyt.

Du hævder, at Wilders med denne film ”gør alle muslier til terrorister og mordere”. Det er noget vås, hr. Jensen! Alle hænger jo ikke andre op i lygtepælene. Wilders film viser klip fra det islamiske retssystems grove og brutale afstraffelser. Det er der specielle bødler til.

Men store dele (langt den største del?) af de islamiske befolkninger synes at være indforstået med disse barbariske love og afstraffelser og en stor del synes endog at nyde dem ved at overvære disse mishandlings- og dødsscener.

Mvh Gertrud Johnsen