marts 17, 2008

Rent dyrisk stade???

Det er rart at se, at der i lørdags kunde afvikles tre demonstrationer samme eftermiddag i Aalborg uden vold, - selvom det måske var en skuffelse for journalist Palle Jensen fra det lokale 24 TV?

- Her skal lige indskydes, at en gruppe muhammedanere på 40-50 stykker under en islamisk leder af en art, en imam (?) i følge TV havde henvendt sig til politiet fredag, fordi der havde cirkuleret sms´er om ”at forsvare profeten” og tage fra København til moddemonstration i Aalborg. De var angiveligt bekymrede, men det kunne naturligvis også opfattes som en pænt indpakket opfordring til deltagelse, når man nu havde chancen på TV... -

Ovennævnte Palle Jensen rapporterede fra ”Antiracistisk” Netværks demonstration kl. 12.00 på Louise Plads, at ”det spændende er, om man kan forstille sig, at den antiracistiske demonstration kan gå til Haraldslund, hvor Siad (Stop islamiseringen af Danmark) holder demonstration kl. 13.00”.

Det kan ikke være Jensens opgave med sine egne slet camouflerede forventningsfulde antydninger at opfordre de i forvejen kuldrede såkaldte ”antiracister” til vold mod en anmeldt, fredelig politisk manifestation.
Det er ikke en fodboldskamp! Og det er ikke fair over for politiet, som i forvejen har vanskeligt arbejde nok i vore kriminelle tider. Politiet i Aalborg klarede opgaven flot og holdt de fremmødte muhammedanere i ave.


Det sørgelige ved disse såkaldte ”antiracistiske” demonstrationer er, at pubertetsungdom og andre mindreårige umyndige er forledt af den rodløse 68-generation. De har ingen som helst argumenter at fremføre som ved en ordentlig demonstration, der gerne skal kunne belyse relevante samfundsforhold og problemer. Derfor må de nøjes med at pifte, skrige og råbe på et mere ignorant gadepøbelstade, hvor man ikke behersker tanker og formuleringer. (Nogle ville måske sige ”rent dyrisk stade”?).