marts 09, 2008

3 grupperinger fägter mod hinanden

Under den kolde krig stod to supermagter over for hinanden repræsenterende demokratisk frihed contra diktatur.

Nu er der tre grupperinger: det demokratiske Vesten med USA og vestkulturelle lande contra de 57 islamiske lande i OIC med hel- eller halvdiktatur og Shanghaigruppan (SCO) med Kina og Sovjet med Kaukasusstaterne, oprettet 2001.

OIC og SCO har ikke blot de mest brutale undertrykkende regimer, men sidder også på størstedelen af verdens oliebeholdningen. Det giver dem enorme økonomiske resurcer, som de anvender til opkøb af firmaer og politisk magt i Vesten. Gennem den udemokratiske FN-organisation lykkes det dem at sprede islam og stoppe kritikken mod islam.Truslen om brug af kernevåben var reel under den kolde krig, men existerer stadig, nu fra islamiske grupper som Hizbollah og Hamas, og regimer som Iran og Sudan, der som krigshetzere udgør den største fare.

De fleste nuværende krige og konflikter involverer muhammedanere.Vor afhængighed af olje betaler expansionen af islam og forhindrer milliarder af mennesker i at leve et værdigt liv i demokratiske retsstater.Kilde: Världen idags leder 7.3.08