marts 25, 2008

Fogh svigter

Statsminister Anders Fogh Rasmussen udtalte forleden i en pressemeddelelse, at han tager skarpt afstand fra den hollandske højrepolitiker Geert Wilders, der så smukt havde rost ham for hans konsekvente holdninger mht. ytringsfrihed.

I et interview i DR udtalte Wilders, at han ville ønske, at de i Holland i stedet for deres nuværende premierminister, Jan Peter Balkenende, havde en premierminister som AFR, men desværre havde de en kujon, som ikke står fast på forfatningens ord om ytringsfriheden, men i stedet har stillet sig på Talebans side.

Ved SIOEs (Stop Islamizing Of Europe) i Aalborg i lørdags talte jeg med mindst to deltagere fra Holland. Det, som de sagde, var ord til ord det samme, som Wilders udtalte i DR.

Men nu tager AFR afstand. Det skulle han aldrig have gjort.. Nu falmede glorien, og ynkeligt nedkaldte han den anden halvdel af indholdet i Wilders udtalelse over sit hoved, og muslimerne gnider sig i hænderne. Flere opinionsundersøgelser viser, at danskerne tager afstand fra Islam og al dens væsen, som luskes ind over Danmark gennem EU.. Altså kan det ikke være danskernes interesser, AFR med sin afstandstagen forsøger at pleje. Er det nogle private kartofler han forsøger at hyppe, f.eks. hans Eurabien projekt, hvor han sælger ud af vore danske værdier? I så fald må det betegnes som landsforræderi.

AFR kunne have holdt sin mund. Nu afslørede han sit sande ansigt - igen. Han må have haft vægtige grunde, personlige eller Bilderberg?


21.3.2008
Jørgen D. Grønbæk,