marts 10, 2008

Kämp for alt, hvad du har kært.... åh Gud!

Den sidste rest af viktorianismen forsvandt med sidste verdenskrig. Det var godt med noget mere frihed og selvstændighed og ansvar, men rødstrømperne faldt i den anden grøft: fri sex uden mindste kærlighed.
Kvindernes internationale kampdag i lørdags fejredes i DR med et tilbageblik på 68´ernes indsats op gennem 70´erne, og igen spillede man datidens lejlighedsdigte, en ynkelig historie sammenlignet med den socialistiske kamp i Jeppe Åkjærs ”Hvem sidder der bag skærmen”.
Hvordan kan kvinder, der raser over at være ”sexobjekter” i øvrigt synge om menstruation eller ”Du skal få min busteholder, når jeg går...” eller Trilles sang om ”øjet” etc.
De lagde da tvært imod op til temmelig løssluppen sex... Og hvor havde vi det sjovt, som de sagde i DR!
Ville de have, at man skulle have værdsat dem for deres hjerners skyld?


På gaden, hvor tidligere Magabangs Torv lå (mellem Magasin og pelsfirmaet Bang) var der demonstration og højtaler i gang. Mændene skulle styre deres sexualitet etc. etc.
Tror kvinderne virkelig at de kan stoppe prostitution? Det har man prøvet i århundreder.

Mens Dansk Kvindesamfund og rødstrømperne demonstrerer i fællig mod prostitutionen, mener andre ude i samfundet, at der kan være behov for sexassistance på alderdomshjem...

DF-ungdom synes, at kvindernes kampdag havde forkert fokus.
Det er der sandelig mange andre, der mener, langt inde i kvinderækkerne. Man burde netop have taget det internationale aspekt op. Hvis de islamiske lande nogensinde skal komme ud af deres tilbageståenhed, deres analfabetisme, deres primitive barbari, så skal der kvinder til, kvinder som har både hjerne og hjerte og ikke mindst MOD.