april 21, 2011

Marxist-leninistiska barnamördare gripna

(Fortsat fra   http://spydet.blogspot.com/search?q=Vogel 

De två terrorister som massakrerade familjen Vogel i Itamar har gripits. Det handlar om PFLP-aktivisterna Hakim Maazan Niad Awad och Amjad Mahmud Fauzi Awad från byn Awarta, knappt två km från Itamar.
Det marxist-leninistiska PFLP betraktas väl idag snarast som ett fossil ur PLO:s historia, men kontrollerar fortfarande några byar i Samarien.
**
Mördarna tog sig igenom stängslet runt Itamar och bröt sig in hos Fogels grannar, som dock inte var hemma. De fann en M16-automatkarbin som de stal. Sedan bröt de sig in i familjen Fogels hus. Först dödade de 11- repektive 3-åriga Yoav och Elad innan de angrep föräldrarna som knivhöggs och sköts.
Mördarna upptäckte aldrig de två barn som sov i rummet vid sidan om. När de skulle gå vaknade 3 månder gamla Hadas och började gråta. De skar då halsen av henne.
**
När kusinerna återvänt till Awarta avrapporterade de till den lokale PFLP-ledaren, Salah Adin Awad, Hakims farbror, som tog hand om de stulna vapnen och berömde mördarna.
I stort sett alla i byn Awarta tillhör Awad-klanen och PFLP.
Klanen har en lång bakgrund med våld och terrorism.
Barnamord är en gammal tradition inom PFLP. Monstret Samir Kuntar, som krossade huvudet på en fyraåring är idag en beundrad och uppburen hjälte i den libanesiska exilen.
**
Marxisterna i PFLP hade sin glansperiod på 70-talet då många svenska kommunister tävlade om att hjälpa dem. Jan Guillou, Göran Rosenberg, Staffan Beckman och Saima Jönsson var några av terroristernas villiga hjälpare i Sverige....
I Danmark härjade den maoistiska och antisemitiska Blekingegadebanden, som fyllde på PFLP:s kassa genom bank- och postrån.
Samtidigt hjälpte andra kommunister PLO att kartlägga judar och planera mord...
**
Läs Gunnar Ekbergs utmärkta "De ska ju ändå dö: tio år i svensk underrättelsetjänst" om tiden när den arabiska terrorismen styrdes av kommunister(ja, ofta direkt av KGB eller Stasi) och svenska medier tyckte det var helt OK att deras medarbetare extraknäckte för terrororganisationer.


Kilde: Jihad i Malmö:  http://jihadimalmo.blogspot.com/2011/04/marxist-leninistiska-barnamordare.html