april 17, 2011

Amund Garfors
Ankenesstrand


VOLDTEKTSBØLGE OVER OSLO


Ei ny bølge av voldtekter går nå over Oslo sentrum. Kvinner er blitt livredde for å bevege seg ute i sin egen hovedstad, mens politiet som vanlig famler i blinde. Selv bekjente av politiet som tidligere har vært anmeldt for overfall på kvinner, blir nå satt fri og anmeldelser henlegges.

Ja, jeg er én av de mange nordmenn som blir så inderlig forbannet av å lese, høre og se i aviser eller på TV om slike reinspikka drittsekker som herjer i sentrum av Oslo. Og samtidig lurer jeg alvorlig på hvor lenge dette svineriet skal pågå, før de ansvarlige politikerne (som naturligvis IKKE regner seg som ansvarlig for noen ting lenger) skal fortsette å se en annen vei. Eller begynne å ta dette meget store problemet alvorlig?

Og videre lurer jeg også på hvor lenge det varer før vi ser borgervern ta over den funksjon som politi og påtalemyndigheter skal fylle? Undertegnede har dessverre ikke tallene til å feste påstanden min til, men det er vel fare for at de fleste drittsekkene slipper unna straff? Oslo mangler jo for tiden cirka 500 politifolk, mens Storberget har selvfølgelig ikke penger til flere. Men å fylle hovedstaden med fremmede, som kommer her og ber om opphold, og som koster oss milliarder, ja da har de sannelig penger. Og dette er ikke å begripe for meg!

Hva kommer det av at så mange nordmenn er blitt så likegyldige og ikke lager et sabla oppstyr om dette? Er de blitt fullstendig neddopa, der de sitter i sin bløte godstol, med fjernkontrollen, og der de lar seg fore av all den dritten de tar inn på sin TV? Eller er det kanskje fordi de er blitt stappmette, avstumpa, dorske og totalt apatisk til alt som skjer i dette landet? Kanskje så lenge det ikke rammer dem sjøl, eller noen i familien som blir utsatt for disse avskyelige ugjerninger, så er det ingen som bryr seg? En farlig vei å gi seg ut på.  Der jeg skjemmes langt inn i beinmargen av at Norge er blitt en nasjon av sveklinger!


Narvik, 07.04.11.

AMUND GARFORS