april 01, 2011

BUPL-ansatte møder dagligt trusler, spark og spytklatter


Jamn, jamn…de´ da fryk´li´, ik`?


Er BUPL ikke selv lidt skyld i misèren?


Er det Nemesis, den slemme kvinde, der nu reagerer på, at BUPL – Pædagogisk Kartel (tidl. kaldet Børne og ungdosmpædagogernes landsorganisation) - for nogle årtier siden gjorde, hvad de kunde (ofte uden forældrenes vidende) for med moderne overbærende pædagogik at sætte børnene op imod daværende samfund  Pædagogerne gjorde det sikkert af et godt hjerte, overbevist om det gode i den bedste af alle ideologier, Karl Marx parret med 68´ernes mentalhygieniske ideer og med et lilla tørklæde til at holde sammen på det hele i deres indoktrinerede hjerner.

Venstrefløjen forbrødrede sig med islamiske indvandrere. Islams autoritære og undertrykkende lovreligion og politik ligner kommunismen, så hvorfor kan det kommunistisk påvirkede BUPL ikke affinde sig med deres allieredes børns udfordringer i børnehaverne?

Børn vil gerne overskride fastsatte grænser, og er der ingen sådanne grænser, så går de længere end langt. Indvandrerbørn (- ikke alle, ikke generalisere!) kan sikkert tjene som  forbilleder for danske børn i en videregående udvikling, hvor det gælder at være  ”samfundskritiske”, ”selvbevidste” og ”realisere sig selv”
68´erne har på mange måder gødet jorden for det islam, som skulde komme efter og overtage magten. Her hjælper ikke penge og flere pædagoger!

Her behøves faste grænser og klare regler!