april 17, 2011

Opløs Islamisk Trossamfund

Dansk Folkepartis Martin Henriksen vil nu have undersøgt mulighederne for at få Islamisk Trossamfund opløst. Det sker, fordi organisationen har inviteret den islamistiske prædikant Bilal Philips til at tale ved et møde. Bilal Philips har gentagne gange opfordret til vold og mord og er forment adgang til flere lande af sikkerhedsmæssige grunde.

- Det er sådan, at man med Grundloven i hånden kan opløse foreninger, der virker ved eller søger at nå deres mål ved vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledes tænkende. Når Islamisk Trossamfund inviterer Bilal Philips til at tale, så er det jo reelt en blåstempling af mandens ekstreme holdninger, derfor vil jeg rette henvendelse til justitsminister Lars Barfoed (K) for at få undersøgt mulighederne for at få opløst Islamisk Trossamfund, siger Martin Henriksen.

Martin Henriksen har noteret sig, at en talsmand fra Islamisk Trossamfund har udtalt, at han har fortrudt invitationen til Bilal Philips.

- Det er mildest talt ret sølle, at han melder dette ud nu på dette sene tidspunkt, og det er sådan set ligegyldigt, idet man jo ikke har nægtet Bilal Philips at tale, selv om man udmærket kendte til mandens holdninger. Det kan kun tolkes som en blåstempling af hans holdninger. Jeg hører også, at der af flere af de fremmødte på dagens møde blev råbt slagord som ”sharia i Danmark”, så man må sige, at Bilal Philips besøg virkelig har sat gang i nogle ting, vi ikke ønsker i Danmark, siger Martin Henriksen.


Kilde: Pressemeddelelse fra DF 17. april 2011