april 13, 2011

IKEA-Dhimmier i Västerås

IKEA blev for nogen tid siden angrebet i TV-programmet ”Granskning”, eftersom firmaet har kapital i Lichtenstein. Det forarger mig ikke, for det er ikke ulovligt og ganske almindeligt brugt af store handelsfirmaer. Svenskerne kan jo ændre lovene, hvis de er misfornöjede.

Men at IKEA nu indretter bederum for muslimer, det forarger mig dybt. Kristne, jøder og andre ikke-muslimer forfølges verden over med stigende intensivitet fra muslimsk side med eller uden intetsigende begrundelse. Alle vantro (- og hertil hører de kristne set med islams øjne og specielt konvertitter fra islam) skal dræbes, voksne og børn. Der er udgivet bøger om de skrækkelige forhold, bl.a. ”Kristen Forfølgelser i Verden 1 og 2”, af Niels Erik Søndergaard, Forksningsforlaget Rafael (se Spydpigen 9/4).

Under den tyske besættelse af Danmark var der danskere, som alene for mammons skyld gik værnemagtens ærinde. De kaldtes foragteligt for ”værnemagere”. Nogen af dem overlevede ikke. IKEAs fedteri for islam og dets tiltag med orientalske bederum smager af samme dårlige krydderi.
Og så i ”hvilerummet” for trætte husmødre! IKEA glemmer vel ikke kaffemaskinen og bønnerne til fru Svensson under forestillingen?

Det er på besynderligvis lykkedes muslimerne at indbilde os vesterlændinge, at de ikke kan bede uden moské eller bederum, og med den latterlige begrundelse fylder de op i gaderne i europæiske storbyer med bedetæpper og gymnastiske øvelser og hindrer trafikken i at komme frem. At begrundelsen er falsk, siger sig selv: Hvordan skulle beduinerne og araberne i ørkenens karavaner ellers kunne bede fem gange om dagen? Der findes jo ingen bederum. IKEA laver altså noget, som er fuldkommen unødvendigt – bare for at tækkes det brutale islam.


Skolepigen fra Indonesien var ulykkeligvis kristen.