april 11, 2011

Hvorfor svikter våre politikere sin oppgave?

Ansvaret for drapet på Siri Skare i Afghanistan er selvfølgelig den afghanske mobben sitt fulle og hele og udiskutable ansvar. Brenning av ei bok, uansett hvilken, er ingen unnskyldning for å utføre et drap. Men selvfølgelig; hvordan får man dette inn i hodet på religiøst forskrudde mennesker som fortsatt lever i en annen tidsalder? Nå har selvfølgelig Norge valgt å delta i denne idiotiske krigen, mot nordmenns vilje, og som jeg advarte sterkt mot da våre servile politikere gikk med på dette. Og derfor må vi nå dessverre bare ta konsekvensene av at slike tragiske hendelser som mordet på Siri Skare, det kan skje.

Når det gjelder brenningen av Koranen utført av disse to galningene der borte i Florida, så var denne handlingen ganske unødvendig, uansvarlig og svært lite intelligent.  Å brenne ei bok har lite med kritikk å gjøre – og da særlig mot islam. Jonas Gahr Støre uttaler seg selvfølgelig like flåsete og håpløst som han alltid gjør. Og særlig håpløst blir det når han begynner å snakke om respekt for andres tro. Trolig vil hans lite gjennomtenkte uttalelse nå danne grunnlag for ytterligere ekstremisme fra muslimene i Afghanistan. Der vi vil oppleve enda mer massedrap og islamsk barbari som halshugging, voldtekter og hevnaksjoner. Husk det: Islam er grunnleggende ond! Mange snakker som om muslimer ikke har ansvar for sine egne handlinger. Altså: Dersom muslimer blir provosert til å bedrive voldtekt eller utøve vold mot andre, så er det altså offeret som har skyld, og ikke overgriperen. I en slik verden vil alt bare bli vold og brutalitet, siden det ikke lenger blir mulig å kritisere vold og hat.

Når denne tenkingen oppfattes blant islamister, som ønsker å utøve terroraksjoner i vestlige land, da vil de plutselig se at det er svært attraktivt å utføre slike terroraksjoner. Siden venstreradikale, sosialister og medlemmer av den politiske eliten gir islams fiender skylden for at muslimer utøver terroraksjoner og mord, da vil de samtidig gjøre det ekstra attraktivt for islamister å utøve sine terroraksjoner hvor som helst. Dette har vel aldri venstresiden i Norge tenkt over? Husk det: Vestens sivilisasjon og vestens framgang og rikdom er ikke blitt bygget opp slik det er, for å gi fritt spillerom for enhver som måtte oppleve provokasjon. Hva med psykopater? Skal de ha rett til å skjære over strupen på folk, bare fordi vedkommende blir provosert? Skal undertegnede ha rett til å drepe kommunister og sosialister bare fordi jeg blir provosert av dem?
I de siste femti år har venstresiden gjort alt de kunne for å behandle kristendommen så respektløst som mulig. Men nå står de samme fram og skal plutselig forsvare islam. Og det blir ganske patetisk å se gudsfornektere stå opp for denne religionen, islam - om vi da kan kalle det for religion? Ingen kristen har vel heller noen gang sprengt bomber og granater, fordi noen har misbrukt eller vanhelliget et krusefiks? Kristne trenger ikke å gjøre det, siden de har en bedre religion enn islam. Islam er i seg selv så skrøpelig, at den eneste måten å beskytte den på er gjennom vold, tvang, drap, terror og trussel. Med andre ord, noe som kommunister, sosialister, fascister, nazister, marxister og venstreradikale selv er en del av? Ja, på den måten føler både Jonas Gahr Støre og hans likemenn, at de er forpliktet til å forsvare islam.

Nå har også jeg tidligere uttalt meg om hva jeg mener om Norges og NATOS sin tilstedeværelse i Afghanistan, og på nytt vil jeg oppfordre om at alle vestlige soldater snarest trekkes ut derfra! Man kan faktisk ikke innføre demokrati i et muslimsk land ved å intervenere. Samme idiotiske feil blir nå også gjort i Libya. Det eneste vi oppnår ved vår tilstedeværelse er å bli ansvarlig for disse muslimene sine egne problemer. Og hva som er motivasjonen for å gå inn også i denne hengemyra, det ligger kanskje trolig i olje? Eller kanskje det skyldes skakkjørt altruisme? Husk det: Vi har INGEN plikt til å beskytte muslimer mot dem selv! Den leksa burde vært lært for lenge siden. Når vi deltar i disse krigene, da oppnår vi bare at muslimen får rettet fokuset vekk fra hva som faktisk forårsaker problemene deres. Man må gjerne forklare dette for disse folka i Afghanistan. Og dersom de ikke ønsker å høre på gode råd, så bør man heller trekke seg ut. Og deretter å gjøre det klart, at de selv må ta konsekvensene og ansvaret for sin tro og sitt valg!
Dersom de fortsatt ønsker å hogge av armer og bein, piske og steine hverandre, så la gå! Hvorfor ikke? Vær så god sier jeg, bare de gjør det innafor sine egne grenser og land. Kanskje de etter en stund forhåpentligvis vil våkne og se hva de holder på med? Med andre ord; Vi bør sørge for å plassere ansvaret for islam på muslimene selv! Og deretter å sørge for at ikke noe av dette ansvaret kommer på oss. Det handler ikke om likegyldighet for mennesker i nød. Men er man blitt forkvaklet og ignorant, da kreves det dessverre en brutal oppdragelse for å komme ut av galskapen.

Vårt ansvar og våre soldaters ansvar er å sørge for at denne galskapen IKKE får fotfeste i vårt land. Så får bare muslimske land seile i sin egen sjø så lenge. Dessverre svikter selvfølgelig våre politikere her. Og man kan virkelig undres hvorfor?

Narvik, 04.04.11.
AMUND GARFORS
Koranbrenning 11.04.11