november 11, 2007

Verdens højeste sandhed kan ikke diskuteres

Fatma Øktem fra partiet Venstre, der er af tyrkisk oprindelse, er så meget på kollisionskurs med medlemmer af Islamisk Trossamfund i Odense, at hun meldte afbud til et vælgermøde i Vollsmose.
Nogle af hendes udtalelser i valgkampen har givet kritiske reaktioner i indvandrermiljøet, og fredag aften blev hun forulempet i Odense, da hun uddelte valgmateriale.

Konflikten mellem Fatma Øktem og visse odenseanske indvandrerkredse er åbenlys, efter at Fatma Øktem har kritiseret Enhedslistens Asmaa Abdol-Hamid, som er højt profileret i Vollsmose, for at blande religion og politik sammen.
En anonym deltager forklarede, at “en af vores egne skal ikke sætte spørgsmålstegn ved de behov, vi har, og som hviler på vores kultur.”

Kommentar: Fatma Øtken forråder sine egne, muslimerne. Hun arbejder aktivt for de vantro’s samfund og nedbryder den barriere ”de rene” (=muhammedanerne) gør sit for at opretholde. For ”de rene” er ikke danskere, vil aldrig være det og vil bekæmpe alt dansk inden for deres egne rækker og, når de bliver stærke nok, bekæmpe alt dansk blandt danskerne. Os og dem.


Dette er et tydeligt exempel på, at muhammedanere generelt ikke forstår og ikke accepterer demokrati. Når muselmændene indbilder sig, at de sidder inde med den eneste sandhed i verden, som tilmed overgår alt andet, så er der naturlivis aldrig noget at diskutere eller ændre på. Derfor er demokrati for disse mennesker komplet umuligt.

Når jeg ovenfor skrev ”generelt”, så betyder det, at der naturligvis også findes muhammedanere, som stræber efter at få demokrati. Nogle af dem er flygtede fra de islamiske staters brutale diktaturer i håb om at finde en bedre tilværelse i et andet land. Nogle af dem udtaler sig med mellemrum, hvilket er overordentligt modigt, da de jo risikerer at få halsen skåret over af deres mere småtskårne og uvidende trosfæller.