november 07, 2007

Lurendrejeri. Et narrevalg! Ingen taler om EU.

Nedenstående indlæg er sendt mig af Bjarne Nielsen
lørdag, oktober 27, 2007

Det er utroligt så lidt, EU fylder i debatten efter udskrivelsen af folketingsvalget 13. november. Det skal ses i lyset af, at den ny traktat, der kom til verden ved topmødet i Lissabon, er Foghs væsentligste grund til at trykke på valgknappen. Det nuværende VKO-flertal er ikke egnet til EU-lobbyens frontale angreb på det danske folks nationale rettigheder. Traktaten skal proppes ned i halsen på os uden folkeafstemning, og dernæst kommer turen til de fire forbehold, der for tiden er sidste værn mod den okkulte internationalisering.
Fogh behøver Khader, Samuelsen, Seeberg og de andre kendisser i Syg Alliance til at vise Bruxelles, at hans hjerte er forankret dér og ikke i den danske muld. De trojanske heste fra euroland er kaldt hjem for at hamre sølvspir i den danske nationalstats ligkiste. Khader har parret dem med et bredt udvalg af Se & Hør-kendte, der som på kommando er væltet ud af skabet og sprunget ud som politikere.Den samlede opposition i det nuværende folketing har prioriteret elimineringen af Dansk Folkepartis politiske indflydelse særdeles højt i denne valgkamp. De Radikale og Syg Alliance er her i front. Igen af hensyn til de to partiers EU-dagsorden. Men også Socialdemokraternes trojanske heste, Helle Thorning og Henrik Dam,
sk(r)yder med skarpt. De vil have alle fire forbehold til afstemning på én gang. Tilsyneladende en simpel og rationel løsning på problemet, der så tydeligt plager de frivillige ambassadører for den nye verdensordens velsignelser, nemlig den nationale suverænitet.
Ifølge opinionsundersøgelser er befolkningen villig til at sige farvel til tre forbehold: det retslige, det militære og statsborgerskabet, til gengæld er der flertal for fortsat at sige nej til euroen. Ved at stemme om alle fire forbehold håber Dam og Thorning at øge muligheden for et vellykket attentat på den danske krone. Uden kronen ville den siddende regering ikke kunne bryste sig af en solid økonomi. At Venstre og de Konservative alligevel ønsker valutaen et vist sted hen, viser med ubarmhjertig klarhed, hvor deres loyalitet er parkeret. Enhedslisten og Dansk Folkeparti er de eneste partier i folketinget, der har en kritisk holdning til EU, selv om de retter kritikken fra hver deres udgangspunkt.
Valget kan resutere i, at DF er ene på banen. Det sker, hvis Asmaa får held til at skræmme de socialistiske stemmer væk fra sit parti. At den kritiske stemme mod EU lyder i folketinget er altafgørende for det danske demokratis fremtid. Uden den truer ensretning og åndelig død, og uden den har EU-modstanden i befolkningen mistet en platform at operere fra.Formålet med Syg Alliance og udskrivelsen af valget er at tilvejebringe et parlamentarisk flertal udenom Dansk Folkeparti, der skal gennemføre Danmarks endelige og fuldstændige indlemmelse i EU. Flertallet skal agere bøddel og hugge halsen over på en suveræn stat med en tusindårig historie. Det er dette scenarie, vælgerne skal tage stilling til 13. november. Det er ikke velfærd, den offentlige sektor, de gamle, de svage, børnene, de hjemløse, de kræftramte, topskatten eller asylpolitikken, der er valgets temaer, valget er i stedet ved at være sidste udkald for et selvstændigt fædreland.

posted by Bjarne Nielsen at 19:40