november 14, 2007

Forblommede mordtrusler på Youtube

Muhammedanerne har rasende travlt med at bygge moskéer i hele Europa. ”Erobrermoskéer” kaldes de gerne af dem selv. Det er utvetydig tale.
I London har man planer om at bygge den største moské i Europa. Den skal kunne rumme 12.000 mennesker og en skole til 500 drenge og skal stå færdig i god tid inden olympiaden i 2012. Det bliver et bygningskomplex på syv hektar. Formodentlig er det Saudiarabien som betaler. De satser som bekendt umådelige penge på at sprede wahabismens hårde version af islam gennem koranskoler og moskéer i hele verden med de af os betalte oljepenge.

Den gruppe muhammedanere, der umiddelbart nævnes i forbindelse med projektet, hedder Tablighi Jamaat, og er ifølge FBI en rekruteringsbase for Al Qaida, hvilket de selv benægter (men det siger jo ikke så meget, eftersom det i islam er en kendt og skattet taktik at lyve). Den flyvepassagér, som i 2006 havde gemt sprængmiddel i sin sko, hørte med til nævnte gruppe. Det samme gjorde to af de tunnelbanebombere, som blev pågrebet 2005.

Stormosképrojektet i London vækker naturligvis modstand dér som andre steder, for europæerne ved jo udmærket godt, at det som sædvanligt gælder erobringspolitik mere end religion.
Men også grupper af muhammedanere er modstandere, idet de forudser, at moskéen vil blive styret ensidigt, sådan som man også har exempler på i moskéer i Norden, der er betalt af Saudiarabien.

En af de ledende i partiet ”Christian Peoples Alliance”, byrådsmedlem Alan Craig, har engageret sig meget i modstanden mod mosképrojektet, og dette har ført til forblommede mordtrusler imod ham på en video på Youtube. Videoen ”In memory of Councillor Alan Craig” tager en slags farvel med ham, hans kone og børn og hans tilhængere til en baggrundsmusik af Elvis Presleys ”You were always on my mind.” Videoen er indlagt af en mand, der kalder sig ”Abdullah 1425”.

Kilde: Världen idag 12. november 2007.