december 31, 2010

Reinfeldt krävde frisläppande av terrorister 2009

Reinfeldt krävde frisläppande av terrorister.

Reinfeldt-regeringen agerade kraftfullt för att Pakistan skulle släppa de terrorister som rest dit från Sverige som greps där 2009. Det var ett stort misstag. Mehdi Ghezali greps först som en Al Qaida terrorist och spärrades in på Gitmo, efter att han släpptes åkte han genast till Pakistan for att ansluta sig till Al Qaida igen men greps. Han och Munir Awad fortsattte sina terroristaktiviteter efter att Reinfeldtregeringen fått dem frisläppta.

Det som Polis i Pakistan och i Sverige försöker göra, att spärra in och undersöka farliga individer omintetgörs av naiva, korkade politiker som är besatta av en enda tanke. De tycker att det inte finns några farliga eller kriminella invandrare, vi ska tycka synd om dem allihop oavsett om de bevisligen sysslar med terror eller inte. Därför utvisas knappt några utlänningar från Sverige, inte ens utvisningsdömda skickas hem. De ska allihop få möjlighet att stanna kvar i Sverige och söka asyl på nytt eller arbetstillstånd, eller bägge, så landet kan fördärvas.

Media bedriver som vanligt en desinformationskampanj. Alla araber som misstänks för terrorism kallas i varje artikel för "svenskar". Oavsett om de är utlänningar eller utlänningar som fått svenskt medborgarskap så kallas de systematisk för svenskar.

Just nu finns det massor med misstänkta "svenskar" som enligt polisen försöker begå massmord i Sverige eller i övriga Europa. Men ingen är egentligen svensk, alla är muslimer. Många är djupt kriminella, men ingen har kommit på iden att utvisa dem från Sverige. Nej de ska belönas när de begår brott. Inte ens våldtäkt mot barn har gjort att kriminella invandrare utvisas i Reinfeldts ghetto-Sverige.

Jag är beredd att sätta en slant på att ingen av de misstänkta terroristerna kommer att utvisas från Sverige om de döms i en domstol. De är ju Sveriges nya överklass, asylsökande araber, terrorister eller inte spelar ingen roll för Reinfeldt och de andra. Regeringen har t.o.m. satsat på en instruktionsfilm för barn som visar barnsex mellan en afrikansk pojke och en svensk fjortonåring så barn "kan lära sig mer om sex" enligt SVT. Man visar till och med könsorganen på barnen. Så besatta är våra beslutsfattare av att indoktrinera våra barn att de är beredda att begå kriminella handlingar och visa barnsex i statlig TV. Vad hittar de på härnäst? Jag satsar ytterligare en slant på att ingen ansvarig pedofil på SVT eller i regeringen kommer att dömas för barnsexsbrott.

När det finns folk som Aftonbladets Oisin Cantwell (och som många politiker) som med alla medel ursäktar allt som muslimska massmördare gör och planerar så finns det alltid orsak att oroa sig.

Fakta hittar man bara i fri media, läs PI om alla intressanta detaljer som AB och de andra döljer. svd svd svd svd svd dn dn dn ab ab abab ab ab