december 14, 2010

Danmark på udsalg! REA!

Er Morten Messerschmidt i DF den eneste, der kan bruge hjernen i EU?


Hvorfor skal danskerne betale for andres overforbrug?

I de kommende dage sætter Dansk Folkeparti i EU fokus på de aktuelle planer om at ændre EU-traktaten, således at danskerne på permanent plan skal dække budgetunderskuddet i de lande, der har brugt for mange penge, at EU skal kunne opkræve direkte skatter, og får magt til at ”godkende” den danske finanslov. Uden at danskerne bliver spurgt om denne suverænitetsafgivelse ved en afstemning.

I en annonce i flere danske dagblade forklarer Dansk Folkeparti, at Danmark er billigt til salg, uden at regeringen og de danske EU-partier har krævet noget til gengæld.
”De danske politikere kunne i det mindste have krævet en garanti for den danske udlændingepolitik eller krævet et stop for flyttecirkusset mellem Bruxelles og Strasbourg, men det er aldrig sket. EU-partierne forærer alt bort uden at kræve betaling, siger Dansk Folkepartis medlem af EU-Parlamentet, Morten Messerschmidt (EFD)

”Det er pinligt for EU-partierne, som udadtil gerne bryster sig af stort mod – men når det kommer til stykket ikke tør stille et eneste modkrav til EU. Dermed er de medvirkende til at skabe et endnu dårligere billede af EU end nødvendigt. I andre medlemslande skændes man så det brager og nægter at smække hælene sammen, mens de danske EU-partier logrer villigt med halen. Det er en pinlig omgang for ja-partierne, siger Morten Messerschmidt.
”Den danske regering kan imidlertid nå det endnu, når der på torsdag og fredag afholdes topmøde i Bruxelles, men jeg tvivler stærkt på, at det sker”, slutter Morten Messerschmidt,

 Kilde:  PRESSEMEDDELELSE  fra Strasbourg 14.12.2010
 Dansk Folkeparti lancerer ”Danmark til salg”-kampagneEuropa skal ikke igen lade sig forføre af tyren. Hun skal tvært imod tage tyren ved hornene!!!
Skulpturen: Europa på tyren (Zeus) står som springvand på torvet i Halmstad