december 25, 2010

Islamisering pågår!

Så att säga all fjäderfässlakt försiggår i Danmark och i Sverige efter islams recept

Politikens Julehilsen til alle, som juleaften spiste kalkun, gås, and, kylling o.l.:


Læs Politiken og konstatér den fremadskridende islamisering af landet og det dermed forbundne forfald af vor kultur!


Politiken har været på besøg på et slagteri og beskriver halalslagtning af fjerkræ:

”Desuden skal en specialuddannet slagteriarbejder velsigne dyrene ved at recitere: ’I Guds  navn. Allah er den største’”. 
(NB Oversættelsen er forfalsket! Korrektion: ”I Allahs navn. Allah er den største”.
…..

”…det koster heller ikke danske forbrugere noget, at deres lørdagskylling er halal. Ekstraudgiften til eksportcertifikater til de muslimske lande betales nemlig af importørerne selv”.Dette kan næppe kontrolleres af de forbrugerne. For år tilbage forklaredes det, at imamen, der mumlede bønnerne, fik 6 øre per kylling. Det giver noget, når kyllngerne slagtes i milliontal per år. Disse penge gik efter sigende til islammagten i Danmark, som arbejder på at islamisere landet.
Løj man dengang om beløbet? Eller lyver man nu? Løgn er jo tilladt og Allah særdeles velbehagelig når den er rettet mod de vantro, d.v.s. imod alle ikke-muslimer.

Hvorfor skriver Politiken: ”- i Vinderup slagter de fjerkræ i Guds navn”. Det er jo løgn! Det er i Allahs navn! Guden Allah.

Her har vi det danske slagteri ROSEs talsmand, Brixstedt, i Sverige:


PS Bra om någon har tid att översätta Politikens artikel till svenska och sprida den. I så fall meddela mig vänligast tillbaka, så inte flera översätter på en gång. Vi har inte tid att kasta bort tid i det pågående kriget