december 17, 2010

Mon ikke det er ligesådan i Norge og Sverige?

Blåöjede, dumme nordiske myndigheder, politikere og skatteväsen!

 De har ikke forstået islam og aner ikke, hvad taquia er.

"Dansk"-iraker får førtidspension i Danmark samtidig med, at han tjener 23.000 om måneden som dommer i Irak.


KommentarfraOleGerstrøm:


"Gigantisk skattesmæk" skriver Ekstrabladet nedenfor. Manden er da ligeglad. Han betaler aldrig. Beretningen siger også noget om, at det nok er alt for nemt at få førtidspension. Man skal blot lyve om hvor slemt man har det, så åbnes kassen. Tolkene ved lige, hvad de skal sige. Ole G.

   

Førtidspensionist er dommer i Irak

En dansk-iraker får førtidspension i Danmark samtidig med, at han tjener 23.000 om måneden i Irak.
04:46, 17. dec 2010 | Thomas Gösta Svensson, Torsten Ruus
En 58-årige dansk-iraker, der modtager førtidspension fra Århus Kommune, er samtidig fremtrædende undersøgelsesdommer og vicechefanklager i den nordirakiske millionby Sulaimaniya, skriver Ekstra Bladet.
Ifølge avisens oplysninger tjener den 58-årige Adel Mohammad Juan hvad der svarer til 23.000 kroner skattefrit om måneden som dommer i Irak.
En indtægt han ikke har opgivet til de danske myndigheder, hvilket er i strid med Skats regler om, at indtægter fra Irak skal beskattes i Danmark, skriver Ekstra Bladet.
Samtidig betyder hans høje løn i Irak, at hans førtidspension i Danmark skal reduceres kraftigt eller helt bortfalde.
- Det er et groft eksempel på socialbedrageri, og det er jo ekstra foruroligende, at der er tale om en ansat inden for retssystemet, siger Peter Møller, konsulent i kontrolenheden i Frederiksberg Kommune og en af landets førende eksperter.
Sagen kommer mindre end en måned efter, at regeringen og Dansk Folkeparti blev enige om at skærpe indsatsen mod socialbedrageri yderligere. - Men det viser jo bare nødvendigheden af, at der ikke skal slækkes på det her arbejde rundt omkring i kommuner, skat og politi, siger Peter Møller til Ekstra Bladet.
Den 58-årige dansk-iraker ønsker ikke at kommentere sagen overfor avisen.


Hammeren falder
Adel Mohammad Juan er den seneste i rækken af sociale bedragere, som Ekstra Bladet har afsløret. I oktober faldt hammeren over for seks dansk-irakere, som Ekstra Bladet sidste år afslørede i at leve et hemmeligt dobbeltliv, hvor de tjente fyrsteligt på magtfulde positioner i Irak samtidig med, at de fik sociale ydelser herhjemme.
De seks socialbedragere har i efteråret fået færdigbehandlet deres sager af SKAT, og de bliver mødt af et gigantisk skattesmæk for de indtægter, de har holdt skjulte for de danske myndigheder.
I følge Ekstra Bladets oplysninger drejer det sig om samlet ca. 10 mio. kr. kroner, som SKAT gør krav på.
Herudover skal dansk-irakerne også tilbagebetale flere millioner kroner i sociale ydelser, som de uberettiget har   modtaget af deres hjemkommuner