december 17, 2010

Islamisk løgn og bedrag rammer danske skatteborgere

DF kræver svar på irakers bedrageri

Dansk Folkepartis socialordfører, Martin Henriksen, er voldsomt forarget over, at en 58-årig iraker ifølge Ekstra Bladet har hævet førtidspension i Danmark samtidigt med, at han har bestridt et vellønnet job som dommer i hjemlandet.

- Det er desværre langt fra første gang, at vi hører om sådan en historie. Alt tyder på, at der er tale om socialt bedrageri, og det er ganske uacceptabelt, siger Martin Henriksen, der bl.a. vil bede beskæftigelsesminister Inger Støjberg (V) vurdere om der er behov for at etablere et rejsehold, der især skal kontrollere irakeres ret til sociale ydelser

Martin Henriksen vil derudover stille spørgsmål til beskæftigelsesminister Inger Støjberg (V), for at få svar på, om den nye aftale om bekæmpelse af socialt bedrageri, efter ministeriets opfattelse, fremadrettet vil fange disse sager, samt hvilke konsekvenser det får for den pågældende iraker, hvis Ekstra Bladets oplysninger er korrekte. Desuden vil Martin Henriksen rette henvendelse til integrationsminister, Birthe Rønn Hornbech (V), med henblik på at få oplyst om myndighederne har taget de nye og udvidede udvisningsmuligheder for socialt bedrageri i brug.

- Det er meget besynderligt, at en mand, der er flygtet til Danmark og har fået tilkendt førtidspension på grund af psykiske lidelser, kan blive udpeget som undersøgelsesdommer og opholde sig i det land, som han er flygtet fra. Der er meget, der tyder på, at den pågældende iraker slet ikke burde have opholdstilladelse i Danmark, siger Martin Henriksen. 

Kilde: Pressemeddelelse fra Christiansborg, fredag den 17.december 2010