december 24, 2010

På vej mod et halal-helvede

Dansk Folkepartis fødevareordfører og formand for Folketingets Fødevareudvalg, Rene Christensen, reagerer med stor vrede over, at også al dansk oksekød ifølge Politiken den 24. december snart er halalslagtet.
- Vi er på vej mod et halal-helvede. Næsten al fjerkræ bliver halalslagtet, og nu forstår jeg, at turen så er kommet til okser og kalve. Og det sker alene af hensyn til profit, siger Rene Christensen.
Rene Christensen kræver nu al halalslagtning forbudt af hensyn til dyrenes velfærd og danske forbrugere.
- Det må stoppe her. Man dræber jo dyrene ved at lade dem bløde ihjel, og det er og bliver dyremishandling af værste skuffe. Et stort flertal af forbrugerne har jo heller ikke noget ønske om at indtage halalslagtet kød, siger Rene Christensen.
Han ønsker ud over forbud mod halalslagtning også forbud mod at importere halalslagtet kød til Danmark. Desuden vil Rene Christensen rette henvendelse til fødevareminister Henrik Høegh (V) for at få en forklaring på, hvorfor han tillader dyremishandling i det omfang, som vi ser med de mange halalslagtninger.

Kilde: Pressemeddelelse 24.12.2010 fra DF


Ja, desværre er der jo ikke grænser for, hvad man gør i profittens navn. Enhver form for moral kan afskaffes med penge. Alt bliver muligt. Kan René Christensen ikke lave en opgørelse over kødexportindtægterne til de muslimske lande samt de ikke ringe summer, som imamerne i Danmark kræver af slagterierne for at fremmane besvärgende trylleformularer, penge som anvendes til at styrke islamiseringe af Danmark og gøre danskerne til dhimmier.

Enhver eftergivenhed over for islam er et skridt til overtagelse af de europæiske lande og en pind til vore ligkister!

Hvad vil de fremmede gøre, hvis kødet ikke bliver "halalslagtet" - sulte ihjel? Det lyder ikke troligt.