oktober 20, 2007

Saudiarabiens "menneskerettigheds"import

Nedenstående tekst er taget direkte fra "Stop Islamisation Of Europe"


NB ADVARSEL mod frygtelige billeder!!!

Den Saudi Arabiske menneskerettigheds-kommissions besøg skulle skjules for befolkningen.

Efter nyheden fra udlandet om at en Saudi Arabisk menneskerettigheds-kommission skulle komme til Danmark fra d. 21. til d. 23. oktober har SIOE Danmark i den sidste uge forsøgt at finde ud af hvor besøget ville finde sted. Besøget er i forbindelse med den 2. Arabisk-europæiske dialog om menneskerettigheder og terroisme og skulle finde sted i Danmark p.gr.a. at vi var skyld i Muhammed krisen.

Men samtlige medier har enten været uvidende om besøget eller været bevidst tavse om begivenheden. Ingen steder kendte til besøget. Tilsidst lykkedes det os at opsnuse at Institut for menneskerettigheder står bag ved invitationen. Da vi kontaktede dem fik vi at vide at de ikke måtte sige noget over telefonen, men at der ville blive udsendt en pressemeddelelse torsdag kl. 12. Da vi stadigt ikke hørte noget kontaktede vi dem igen og fik da at vide at konferencen ville finde sted i Dansk Institut for menneskerettigheders bygninger på adressen: Strandgade 56 på Christianshavn.

At begivenheden skulle holdes skjult for befolkningen indtil besøget var ovre er tydeligt for enhver. Den danske befolkning skulle åbenbart ikke informeres om at de nu skulle opdrages til at behandle muslimer bedre. På trods af at det er de danske skatteydere der betaler for gildet. Måske var man bange for at befolkningen ville protestere? Fordi det da ikke kan passe at vi skal opdrages af et regime der torturerer, halshugger, hugger hænder af, og behandler kvinder som kvæg?

Men det ville selvfølgelig ikke se godt ud overfor de kære Saudi Arabere som man åbenbart skal passe meget på ikke at træde over tæerne i disse tider. De kunne måske finde på at brænde ambassader af? Derfor ville det være meget nemmere at lade konferencen og propagandaen foregå i fred og ro og først informere dem der financerer gildet, befolkningen, bagefter hvor alle planer og aftaler er indgået.

Dette er rystende nyheder fra et land der bryster sig af at være et åbent informationssamfund med plads til diskussioner og debat.

Dansk Institut for menneskerettigheder har inviteret barabere fra Saudi Arabien til Danmark

Skjult for danskerne:
En Saudi Arabisk menneskerettighedskommission (Human Right Commission, HRC) kommer til Danmark her i weekenden. Ja man skulle tro det var løgn.
Men hvis det var for at fortælle dem at vi absolut ikke bryder os om deres form for mennskerettigheder med afhugning af hænder og hoveder ville det jo være fint. Men det er lige det modsatte. Denne såkaldte Saudi Arabiske menneskerettighedskommission kommer til Danmark for at fortælle danskerne og europæerne i helhed hvordan vi bør behandle muslimerne i Europa bedre!!

Ja man skulle tro det var en ond drøm men det er den skinbarlige sandhed. Dansk Institut for menneskerettigheder vil altså på danskernes vegne belæres om at vi ikke behandler muslimer godt nok. Og Danmark er valgt til konferencecentrum fordi Danmark var det land der bragte de "slemme" Muhammed tegninger!

Det Saudi Arabiske opdragelsesteams ophold betales indirekte af den danske stat.
Den danske stat understøtter Dansk Institut for menneskerettigheder med et ukendt beløb hvert år. Instituttet er ledet af Morten Kjærum (cand.jur.) og har til huse på Christianshavn.