oktober 26, 2007

"Beröringsangst"

Siad´s Anders Gravers fortæller videre på sin hjemmeside ”Fem i Tolv” om demonstrationen mod den islamiske konference om islams menneskerettigheder, som efter deres eget udsagn sorterer under sharialovene! Se længere nede!

Det er rart at se, at en del bloggere har taget sagen op, men det er samtidigt trist at se, at folk, der hævder at kæmpe for ytrings- og trykkefrihed ikke så meget som værdiger begivenhederne på Christianshavn et ord. Måske af såkaldt ”berøringsangst”: åbenbart er manden bag demonstrationen ikke ”fin nok”! `Han er blot en græsrod og det ville gavne ”os” på de bonede gulve, hvis han ikke var der og lavede ballade. Nu risikerer vi at blive slået i hartkorn med ham, hvis vi nævner hans demonstration`. Sådan tænker og handler en del mennesker. Vi har set det mange gange i historiens forløb. Sådan er menneskene.

Men selve sagen? Det er den, det gælder! Ytringsfrihed for Loke som for Tor, den gælder for de hjernevaskede, råbende autonome, og den gælder for Anders Gravers og Compagni og for ytringsfrihedforkæmpere på de højere trin i samfundet...


Nedenstående tekst taget direkte fra SIADs hjemmeside, men fotografierne må I selv finde på
SIAD´s hjemmeside.
Demonstrationen gennemførtes - trods overfald og drabsforsøg

Fortsættelse af hændelsesforløb:
Da falckfolkene kommer til stedet får de de sårede bundet ind så godt som muligt. De sårede er enige om at demonstrationen bør gennemføres på trods af det kaos og forsinkelse overfaldet har forårsaget. Den skal gennemføres simpelthen fordi de såkaldte mennesker der har prøvet på at stoppe demonstrationen ved overfald på Anders Gravers og hans venner, deres største ønske, udover at ville dræbe Anders Gravers, var at demonstrationen ikke blev gennemført, så det største slag for dem ville være at demonstrationen blev gennemført med rank ryg og oprejst pande af netop Anders Gravers.
Da Anders Gravers er færdig med at tale med kriminalpolitiet nede i kælderen starter han den ramponerede bil og kører til demonstrationsstedet. Der bliver han mødt af en ring af politibetjente der har lukket den eneste bro over til demonstrationsstedet og nu forhører alle der er på vej over broen. Kun beboere eller meget ældre mennesker får lov til at komme over broen. Omkring 50 demonstrationsdeltagere bliver afvist uden grund af politiet. 18 unge mennesker bliver præventivt anholdt uden nogen grund andet end at de er på SIADs side. Læs artikel om dette senere idag hvor vi analyserer mediernes tilbageholdende og til tider løgnagtige oplysninger.

Vel ankommet er der en lille flok på ca. 25 fra både Polen og Tyskland. Anders Gravers orienterer om det skete og bliver enige med folkene på stedet om at demonstrationen skal gennemføres. Demonstrationen bevæger sig hen ud for Strandgade 71.
De 5 kors bliver slået ned imellem brostenene og ofrene for islam bliver sat på korsene adskillige halshuggede mennesker for det Saudiske regime, forfulgte koptere og armenere dræbt i deres egne hjem af umenneskene. Der bliver sat skilte op med folkemordet i Armenien hvor man ser tre tyrkiske officerer med halshuggede armeneres hoveder på et bord. Tyskerne har medbragt et israelsk flag. Skilte med "Stop the beheadings". "Do you have human rights in your country?" Så begynder demonstrationen at råbe: Hyklere! efterhånden som ambassadører og konferencedeltagere går ud i deres biler og kører væk. Bl.a. den egyptiske ambassadør så meget irriteret ud!
Det måttet have kommet Morten Kjærum, arrangør af menneskerettighedskonferencen hvor europæerne skulle lære at behandle muslimerne bedre, for øre, da han kommer ud og går direkte over mod demonstrationen, sekunderet af en meget høj dame der tydeligt viser hvor lille Morten Kjærum er. Ikke bare indeni men også rent størrelsesmæssigt. Han prøver på at overbevise demonstrationsdeltagerne at de fuldstændigt har misforstået æriendet med konferencen og at de sandelig ønskede at påvirke araberne til at overholde menneskerettighederne og at det gik begge veje.
Det kan han dog ikke overbevise nogle af demonstrationsdeltagerne om, da de fleste havde læst Morten Kjærums alenlange ordskvalder hvor det meste går ud på at kritisere danskerne og Vesten i det hele taget. Anders Gravers giver sin uforfalskede mening til kende overfor Morten Kjærum og forholder ham for det faktum at danskerne også har menneskerettigheder og at demonstrationslederne var forsøgt myrdet af nogle af hans tilhængere. Så meget for hans menneskerettigheder. De gælder åbenbart kun for mørkets fyrster i Saudi Arabien. Anders Gravers siger flere ting hvoraf landsforræder hører til i den milde ende af skalaen. Morten Kjærum bliver også kritiseret for sin anmelderi af danskere fordi de skulle have sagt noget forkert efter hans mening. Men forskellen er dog himmelråbende på at sige et forkert ord, til systematisk nedslagtning af bøsser, kristne, kvinder der bliver beskyldt for utroskab, steninger og halshugninger, altsammen fordi man har en "forkert" kærlighed ifølge koranen.