oktober 26, 2007

Åh. hvor er de gode og islamiseringsvenlige...

Ved nogle spørgsmål* til Pia Kjærsgaard afslører Nyhedsavisen (25/10 ?) sig
som en markant modstander af DF og en varm tilhænger af regeringens Konservative og Venstre. Avisen lukker øjnene for disse politikeres uheldssvangre fejltagelser eller bevidste islampositive handlinger. Det er måske forståeligt, når man ser de to herrer – statsministeren og udenrigsministeren – føre sig frem med værdighed og tilsyneladende ærlighed. Det er meget svært at angribe mennesker, der har sådanne kvalificationer og har haft held med at skabe sig et positivt billede i befolkningen, som jeg selv delvis deler. Men jo mere gund er der til at kikke dem nøjere efter i sømmene.

Jeg husker hvor svært det vare at afsløre den råddenskab, der kom på Kofoeds Skole under det mentalhygiejniske styre omkring 1970. Selv det socialdemokratiske byrådsmedlem i København, Jette Bergenholz, blev ikke troet. Folk troede, at Kofoeds Skole var som på kordegnens tid.

Jeg har set megen naivitet hos konservative politikere, hvilket naturligvis har gjort mig yderst skeptisk.

Den såkaldte Muhammedkrises arrangerede spektakler kom også til at vise udenrigsminister Per Stig Møllers sande ansigt. Han og den tidligere konservative kulturminister Grethe Rostbøll stod bag den store propagandaudstilling 2006, ”Images of the Middleeast”, ønsket og delvis betalt af Saudiarabien. Derfor indebar den også en alvorlig diskrimination over for
Israel: i bogen ”Broen”, som var tænkt som en skolebog, der skulle bygge bro mellem Vesten og
Mellemøsten og de nordafrikanske islamiske lande, fandtes Israel ikke! Landet var
væk!
Men den diskrimination generede åbenbart ikke udenrigsministeren eller Grethe
Rostbøll.

Per Stig Møller talte om ”at fremme en konstruktiv dialog”, og at udstillingen skulle være ”en naturlig del af det overordnede mål: at styrke kulturel mangfoldighed, menneskerettigheder og global etik”. Latterlige tomme ord i kontrast med ignoreringen af landet Israel og den positive attitude til islamiseringen af Danmark.

Skal en udstilling, skolebøger, kursus etc. være ærlige, skal de vise både fremsiden og bagsiden af medaillen. Per Stig Møller ivrer for islamisering gennem skolebøgerne. Men de omtaler kun islam positivt, og giver dermed børnene et falsk billede, som senere kan komme dem til stor skade i livet. Når f.ex. umodne pigebørn forelsker sig i mørke øjne og naivt tror på hvad man bilder dem ind.


*) Her er to af Nyhedsavisens afslørende spørgsmål til Pia Kjærsgaard (kopieret fra Monokulturs blog 25/10):


Underminerer du ikke hele det diplomatiske arbejde, som Fogh gjorde for at skabe ro under Muhammedkrisen?


Hvilket lys tror du, at annoncen stiller Foghs indsats under krisen i?