oktober 19, 2007

- nu ved de andre børn, hvordan den skal drejes!

I 15 år har man vidst, at livmoderhalskræft skyldes et virus, HPV, som overføres sexuelt, hvilket naturligvis betyder, at jo flere forskellige sexpartnere en kvinde har gennem livet, jo større risiko er der for livmoderhalskræft, ligesom for aids. Men det har man med vilje fortiet, eftersom det ikke ville være ”in” at prædike sexuel mådehold. 68´ernes fri sex af alle slags fra homosex til gruppesex er næppe slut (?). Mennesker nu omstunder lægger meget an på at fordrive fritiden med underholdning, tidsfordriv og pjat, opmuntret af TV m.m., og sådan er det.
Man indførte sexundervisning i skolen, for at de unge ikke skulle komme galt af sted, men har det ikke haft modsat virkning som følge af uetisk undervisning?
Psykiater Bent H. Claesson udgav skolebøger til sexundervisning: ”Elle, belle, bolle-bogen” for de 5-10 årige og ”drenge, pige, mand, kvinde” til folkeskolen. I Spanien blev man rasende over hans bøger, og i Vesttyskland fik man dem endelig trukket tilbage efter flere års brug i skolen. Og Claësson var ikke alene på sexmarkedet.

Nedenstående tegning er et exempel på, hvordan man har påført børn sexuel interesse. I det af myndighederne udråbte internationale børneår 1979 udskrev Ekstrabladet (Politikens Hus) en tegnekonkurrence for børn med 5000.- kr. i førstepræmie. Der indkom næsten 3000 tegninger.

Man havde udvalgt 3 dommere til bedømmelsen – alle naturligvis fra venstrefløjen: Maria Stenz kendt fra politisk børneteater, Wilhelm Freddie, kendt for pornografiske malerier og Jens Jørgen Thoresen, kendt for krucifixer med erigeret penis og tanker om en Jesusfilm.
Nedentsående tegning af drengen Jacob Clausen vandt førstepræmie, og dommerne blev fotograferet omkring H.C.Andersen-statuen på Rådhuspladsen.
Den blufærdige digter ville have græmmet sig!

Således leder man børns tanker ind i bestemte baner.
Nu ved alle de andre børn hvordan den skal drejes!

Professor ved Instituttet for medicinsk epidemologi ved Karolinska Sjukhuset skriver i avisen ”Världen idag” 19.10.07 om livmoderhalskræft, og at man har undladt at oplyse offentligheden om den, da man ikke ville hånes med ord som ”snerpet moraltante” og lignende. Åbenbart var det bedre at nogle hundredtal kvinder döde i uvidenhed?