oktober 22, 2007

Hilsen fra "det gode land Sverige"

En journalists fornemmeste opgaver er at søge fyldig information og skrive objektivt. Det kan selvfølgelig være svært, hvis man selv er engageret i politik og har sine bestemte politisk korrekte opfattelser. Det glider let over i en så eensidig bedømmelse, at det bliver propaganda, bl.a. gennem udladelsessynder, når man ikke tager det væsentlige med! Heldigvis kan de mange bloggere afsløre sådanne forhold.

Se nu på Sydsvenskan i lørdags, hvor en granath slog ned i Schweiz lige før en folkeafstemning.

Journalist Claus var forarget over det schweiziske Folkepartis meget talende plakat med de fire får, tre hvide og et sort. Han var ikke fra landet, så vi må bære over med, at han ikke kender forskel på får og geder! Hans usynlige ged stangede tilmed brutalt.

Ifølge Claus symboliserer det sorte får ”udlændinge, som man vil sparke ud”. De læsere, der ikke kender til Schweiz, vil opfatte dette som ”udlændinge i almindelighed”. Formuleringen er altså løgnagtig. Der er netop tale om ”sorte får”, nemlig om udlændinge, som har begået grov kriminalitet! Det er jo ikke alle lande, der som Sverige synes, at de er ligeværdige med dem, der opfører sig ordentligt.

En indvandret Ungarer i Schweiz fortæller, hvordan schweizernes indstilling til de fremmede har ændret sig. På grund af Folkepartiets hetz, mener hun. Mon ikke schweizerne har øjne og øren ligesom alle andre befolkninger i Europa og selv har kunnet konstatere ved facts, at indvandringen ikke er så vellykket. Det er vel et rimeligt krav, at man ikke vil have grov kriminalitet i landet? Det ”sorte får” er ikke dets hudfarve, som Claus angiver, men dets opførsel!

Journalist Claus understreger sine meninger med henvisning til flere andre politiske modstandere af Folkepartiet og til ”jødiske grupper”, der sammenligner Schweizisk Folkepartis politik med Hitlertyskland propaganda. Der turde ellers være dybtgående forskelle mellem Schweiz og Hitlers Tyskland!


Den svenske granath ramte ned i Europas mest demokratiske land med en hilsen fra ”det gode land Sverige”, der gerne tager imod alle verdens sorte får.

Kilde: artikel af Claus Granath i Sydsvenskan 20.10.07