oktober 06, 2007

Er EU-befolkningerne dummere end politikerne?


Under påskud af, at EU-befolkningerne ikke forstår teksten i forslaget til den nye (temmelig uændrede) EU-grundlov, ønsker flere regeringer i EU-vasalstaterne at undgå folkeafstemninger. De er naturligvis bange for, at man igen - som Frankrig og Holland – skal kassere politikernes påbrændte rævekager.

Hvis nogen ikke forstår EU-problemerne, hvad skyldes det så i et ellers veloplyst samfund?
Har man hemmeligholdt sager eller måske - endnu grovere - løjet om vigtige samfundsbeslutninger?


Ja, netop! Man har i årevis løjet om EU´s diktatoriske system, om storkapitalens Bilderberggruppe og om ”globaliseringens” mål: storkapitalens verdensherredømme. Man fortiede forholdene (så godt man kunne) og løj om EU-aftalerne med de islamiske stater og om EU´s eftergivenhed over for araberne for at få olie til en rimelig pris. EU solgte befolkningerne! EU gik med på, at Europa skulle islamiseres gennem vore skolebøger, journalist- og kulturkurser for unge i de islamiske stater og gedigen indvandring af arabiske folkeslag i Europa.
Havde alle disse ting været udlagt til fri information og debat i massemedierne, så havde befolkningerne både i Danmark og i det øvrige EU´s vasalstater vidst besked allesammen, så det kunne blive et rungende NEJ til EU´s (med vilje?) dårligt skrevne EU-grundlov, som skal stå over alle andre nationale grundlove. D.v.s. når EU-grundloven er ratificeret af vore falske politikere, så er vor egen grundlov samtidigt afskaffet, og vi er for evigt låst fast i et EU-diktatur.


V-politiker Karen Riis Jørgensen: Nej til folkeafstemning om traktat:“Hvis der ikke er suverænitetsafgivelser i traktaten, er det en politisk afgørelse, om den alligevel skal sendes til folkeafstemning. Det mener jeg ikke, at den bør… Jeg synes, det er usundt for demokratiet, når EU-spørgsmål sendes til folkeafstemning. Det undergraver det repræsentative demokrati, for politikerne er jo valgt til at tage stilling til den slags.”
- lad dog vores repræsentater foretage valget for os, mener ikke bare Karen Riis Jørgensen og statsministeren, men også de konservatives Adam Møller, som i vrede fór ud imod sin partikollega Pia Christmas Møller, som ønsker folkeafstemning. Men når ”vore repræsentanter” i mange år ikke har røbet forholdene for os, men tvært imod hemmeligholdt og løjet om skæbnesvangre aftaler, så er de ikke vore repræsentanter længere! Så har vi ingen!

Dette EU-konstitutionsluskeri drejer sig mere om det, man reelt kalder statskup. Vore politikere er landsforræddere og intet andet. Suverænitetsafgivelse har fundet sted i små salami-portioner, men også nu, idet EU-vasalstaternes egne grundlove sløjfes!