juni 17, 2011

Thorning er en kryster, siger Messerschmidt

Dansk Folkepartis medlem af EU-Parlamentet, Morten Messerschmidt, der i dag taler på Bornholm, betegner det som et helt enestående eksempel på hykleri, når Socialdemokratiets formand, Helle Thorning-Schmidt vil lade danskerne stemme om rets - og forsvarsforbeholdet, men ikke inkluderer euroen. Samtidig betegner han det som fejt, at Helle Thorning-Schmidt kun tør tage de sikre kort hjem.
"Det er den velkendte salamimetode, som EU-tilhængerne altid har budt danskerne. Hvis bare vi tager nogle små skridt ad gangen, så går det hele nok, synes rationalet at være. Helle Thorning-Schmidt ved naturligvis udmærket, at en afstemning om euroen vil være tabt på forhånd, fordi den fælles valuta blandt andet er årsagen til, at Grækenland er på vej mod bankerot.

Hun er en kryster", siger Morten Messerschmidt.
"Sagen om forbeholdene er allerede afklaret, og danskerne har flere gange taget stilling. En afstemning om forbeholdene vil være at holde vælgerne grundigt for nar. Men naturligvis er fremgangsmåde benyttet før - eksempelvis da man lod irerne stemme om Lissabon-traktaten, indtil de endelig totalt udmattede sagde ja. Danskerne er trætte af afstemninger, fordi de for længst har taget stilling. Men nu har Helle Thorning-Schmidt afsløret sine hensigter, og det er befriende", siger Morten Messerschmidt.

Kilde: Pressemeddelelse, sendt fra Bornholm 17.juni 2011
.

Foto: Mindeplade ved Hammers-hus til minde om
Bornhol-mernes oprør mod sven-skerne
1658
:

"Folket brød sit Fremmedåg

her, hvor Klippen bryder Sø

Frifødt Æt har Fædres Sprog

End Bornholm er

Danmarks Ø"