juni 10, 2011

Stop de kriminelle ved grænsen!

Morten Messerschmidt:
Bulgarien og Rumænien i Schengen understreger behov for grænsekontrol
”Mens rigtig mange europæere er trætte af, at kriminelle frit kan færdes i EU uden at blive standset, understreger EU-Parlamentet endnu en gang, at virkeligheden rager dem en fjer ved at lukke de to ny medlemslande, Bulgarien og Rumænien ind i Schengen-samarbejdet.”

Det siger Dansk Folkepartis medlem af EU-Parlamentet, Morten Messerschmidt, efter at et flertal i EU-Parlamentet ønsker, at Bulgarien og Rumænien bliver fuldgyldige medlemmer af Schengen-samarbejdet. Morten Messerschmidt understreger samtidig, at de to lande alt for hurtigt blev medlemmer af EU.
”De to lande blev lukket ind i EU på et usædvanligt spinkelt grundlag, og begge lande er præget af arbejdsløshed, fattigdom og en uhyggelig korruption. Hertil kommer, at landene ikke har styr på deres egne grænser mod øst og syd”, siger Morten Messerschmidt.

”Det bør nu stå klart for selv den mest tungnemme, at Danmarks fordel ved en permanent grænsekontrol er endnu større end tidligere, og at grænsekontrollen reelt er det eneste værn mod såvel organiserede østeuropæiske bander som individuelle rejsende i plat og svindel,” siger Morten Messerschmidt.
Morten Messerschmidt slår fast, at der mere end nogensinde er brug for, at Danmark udviser viljestyrke i sagen om grænsekontrollen.

”EU glæder sig hver gang, Danmark udviser tøven eller usikkerhed – for derefter at forsøge at skræmme os endnu mere. Men nu skal regeringen stå fast og blæse den nuværende EU-skræmmekampagne en lang march”, siger Morten Messerschmidt.

Kilde: Pressemeddelelse 10. juni 2011/kaho