juni 11, 2011

Politisk dømt.

Apropos indlægget i går, som kort nævnte den (politiske) retssag mod general Hanneken - så kommer der åbenbart en udsendelse i DR 2 i morgen om en kendt advokat, som ikke klarede frisag som generalen, men blev slagtet i en politisk retssag, der næppe står tilbage for andre lignende retssager.


http://www.dr.dk/DR2/D/Der_er_noget_galt_i_Danmark/
De_6_film/kastholm.htm

”Claes Kastholm:
'Oprøret mod formynderstaten'
12. juni 2011 kl. 21:50 på DR2
Vil du se hele udsendelsen? Gå ind på DR NU
Mogens Glistrup var offer for et karaktermord og står tilbage i historien som politisk martyr.
De etablerede politikere valgte at overhøre den folkelige protest, som Glistrups kanonvalg i 1973 var udtryk for, og fældede ham i stedet med en tvivlsom dom.
Men ved konsekvent at nægte indvendingerne mod velfærdsstaten er der nu skabt en situation, hvor vi ikke kan betale for vores eget velfærd.


Snaphanen skriver: "Dommen over Glistrup var en politisk dom. Den var kendt i Folketinget endnu inden Højesteret havde afsagt den, det har jeg vidner på. En stemme aflagt i et dansk folketingsvalg i dag, er halvt så meget værd demokratisk, som den var i 1973. Så bliver Glistrup pludselig endnu interessantere, end Kastholm gør ham til.
Al formynderi og suverænitetsafgivelse er i dag langt værre, end det Glistrup gjorde oprør imod, og som etablissementet knuste ham for. Der er det opmuntrende ved jordskredsvalget i 1973, at danske vælgere ligesom i valget 2001, viste at de overhovedet kan finde ud af at flytte deres kryds på stemmesedlen.


http://snaphanen.dk/2011/06/11/den-herskende-klasse/