marts 26, 2010

Tyrkisk Femte Kolonne?

Det islamistiske tyrkiske regeringsparti AKP har i al hemmelighed holdt en konference for over 1.500 tyrkiske politikere. Det bemærkelsesværdige er, at de ikke er politikere i Tyrkiet, men i EU-unionen:
parlamentariker fra Tyskland, Holland, Danmark, Belgien m.m., fra Europaparlamentet og kommunalpolitikere af tyrkisk herkomst fra diverse EU-stater.
Statsminister Erdogans budskab var soleklart: Bliv statsborgere i jeres nye lande, bliv politisk aktive, arbejd for Tyrkiet og islamismen, men bliv ikke integrerede…”

Erdogan vakte berettiget opmærksomhed, da han i 2008 ved et besøg i Tyskland
hævdede: Assiilering er en forbrydelse mod menneskeheden. Åbenbart ser han stadig udlandstyrkernes millioner i hjertet af Europa som en tyrkisk femte kolonne. Samtidigt har den tyrkiske regering styrket grebet om religionsministeriet Diyanet, som financierer tyrkiske moskéer og tyrkiske foreninge i hele Europa, kontrollerer udlandstyrkernes virksomhed og ansætter imamer i 400 moskéer - bare i Tyskland.

Erdoga fører netop nu krig på mange fronter og behøver støtte fra udlandstyrkerne og islamister:
Krig (sammen med de nye venner Iran og Syrien) mod Israel.
Krig mod Tyrkiets sekulære kemalister (først og fremmest militæret, som i 60 år var garant for landets sekulære (halv) demokrati).

Krig mod de kristne minoriteter (først og fremmest armenierne og syrianerne, som stædig nægter at ville glemme folkemyrderierne efter Første Verdenskrig

Erdogan siger dog nu og da ubehagelige sandheder, som Bildt og EU vælger at ignorere.
Statsminister Erdogan: Begrebet ”Moderat Islam” er grimt og fornærmende: Der findes ikke noget moderat islam. Islam er islam.
Da Erdogan talte på den tyske TV´s Arena-program 21.8.2007, kommenterede han begrebet
”Moderat islam” som ofte brugt i Vesten for at beskrive AKP og sagde:
”Denne udlægning er meget grim, den er aggressiv og krænker vor religion. Der er ikke noget moderat islam eller umoderat islam. Islam er islam og det er det!


Kilde: fra blogen Jihad i Malmö 26.3.2010