marts 04, 2010

Lektor-logik på moderne universitetsniveau

Lektor Hans Raun Iversen (fot.) sammenlignede i KD 1/3 Karen Jespersen med den brutale og fanatiske iranske Ayatollah Khomeini. Den bevidste overdrivelse og manglen på logik afslører, at lektor Iversen ikke er bleg for at være politisk og manipulerende.

Lektoren mener således, at fordi Jespersen er stærkt kritisk overfor islamisering af det danske samfund, er lig med den modvilje mod mangfoldighed, som findes i den nu afdøde Khomeinis Iran. Iversens overdrivelse giver sig selv.

Hvad angår manglen på logik, så er vi ikke langt fra Holberg-komedien Erasmus Montanus, hvor den studentikose hovedperson når til følgende konklusion: ""En sten kan ikke flyve. Morlille kan ikke flyve. Ergo er morlille en sten!"

Karen Jespersen er imod islamisering af det danske samfund. Khomeini var imod kvinders frihed, menneskerettigheder og sekularitet. Ergo er Jespersen en Khomeini? I Iversens univers er der tilsyneladende ingen værdier, som er vigtigere eller bedre end andre: Alle der stædigt holder på sit, er i sammen kasse. Pinlig argumentation.

Med venlig hilsen Nicolai Sennels, psykolog c/o Hougaardsvej 298220 Brabrand