september 01, 2015

Voldtægt er en naturlig handling

Hver tredje dømte for voldtægt har indvandrerbaggrund
28. august 2015, 06:43

Det er ikke overraskende!

Gruppen af indvandrere og efterkommere er langt overrepræsenteret blandt dømte for voldtægt, viser tal fra Danmarks Statistik.
32 irakere, 26 tyrkere og 25 somaliere er dømt for voldtægt de seneste 10 år, ifølge Danmarks Statistik.

I alt har 615 mennesker fået en voldtægtsdom ved en dansk domstol i perioden 2004 til 2013. Heraf er de 212 indvandrere eller efterkommere, svarende til 34,5 procent. Det er mere end tre gange så stor en andel som gruppen generelt udgør i befolkningen, skriver metroxpress.

Kultursociolog og indvandrerforsker Mehmet Ümit Necef fra SDU (Syddansk universitet) kalder det »vigtigt, at de her tal kommer frem«.
»Nydanskere er klart overrepræsenteret blandt de dømte for voldtægt. En del nydanskere kender ikke og forstår ikke dansk kønskultur. At det, at en dansk kvinde, som går beruset hjem om natten ikke betyder, at hun er lettilgængelig,« siger han til metroxpress.

Både nordmænd og svenskere bosat i Danmark tæller med, men er i perioden ikke dømt for voldtægt.
Tallene bliver bakket op af ny forskning fra SDU, hvor man har undersøgt 296 anmeldte voldtægter i Østjylland. I 40 procent af sagerne har gerningsmanden en anden etnicitet end dansk.
Ifølge rapporten »Voldtægt, der anmeldes« er udlændinge især overrepræsenteret, når det gælder overfaldsvoldtægter.

»Det er voldsomt. Det maner til eftertanke og betyder formodentligt, at vi bliver nødt til at sætte ind med en oplysningsindsats,« siger rets- og integrationsordfører Sofie Carsten Nielsen (R).
»Vi bliver nødt til at forholde os til den overrepræsentation af indvandrere blandt voldtægtsmænd,« siger DFs gruppeformand, Peter Skaarup (DF).


________________________________________________

Spydpigens kommentar: 

Både i dyreriget og hos muslimerne forekommer maskulin vold som en "naturlig" del af sex. Hvis en muslimsk kvinde anmelder en voldtægt, skal hun have fire øjenvidner med for at blive troet. Ellers er det en "falsk" anmeldelse. som hun kan straffes hårdt for.