september 23, 2015

https://nationaldemokraten.dk/husker-du-da-en-fotograf-spaendte-ben/

 Nationaldemokraten:  Husker du da en fotograf spændte ben?
Fra Camre:
“Stakkels flygtning” var terrorist, hvilket åbenbart ikke er en ulempe blandt de politisk korrekte.
De fleste kan nok huske billederne af den ungarske journalist Petra Laszlo, der spænder ben for en syrisk ”flygtning” på flugt fra politiet på en mark ved byen Roszke i det sydlige Ungarn. Optrinnet blev naturligvis brugt af vestlige medier til at vise Europas ”umenneskelighed” – og journalisten blev fyret for at hjælpe politiet.

Nu viser det sig så, at denne “flygtning” er medlem af den islamistiske terrorbevægelse al-Nusra, og angiveligt har bekæmpet kurdere i Syrien. Manden hedder ifølge kurdiske PYD Osama Abdul Mohsen, og er senere kommet til Spanien, hvor han fik tilbudt et job og en varm velkomst af Real Madrid, der på den måde forsøgte at score billige points.

Abdul Mohsen skal angiveligt have været stærkt involveret i volden mod kurdere i begivenhederne i byen Qamishlo i 2004, hvor mere end 50 kurdere blev dræbt. Ydermere var han involveret i de voldsomme overgreb på kurdere i både Amudeh, Serekaniye og Afrin. Alle dele åbenbart tilstrækkeligt til at blive forstående vestlige mediers darling – og nyansat i Real Madrid.
Så dette er endnu engang beviset på, at billeder lyver – hvis man er løgner. Og det er der så sandelig en del der er for tiden, nu sandhed og sandfærdighed står for fald…