september 16, 2015

Afvikling af EuropaMogens Camres klare tale midt i det almene kaos 15. sept. 2015

DR fortsatte i aftenens Deadline med at propagandere for, at danskerne skal forstå, at vi skal modtage langt flere flygtninge og indvandrere.
Krause Kjær satte først gang i en intrige i Venstre, som går ud på, at en række menige venstrefolk er ved at tvinge Løkke Rasmussen til at begå et løftebrud i forhold til den flygtningepolitik, Venstre gik til valg på i juni måned. Det er helt ligegyldige folk fra Venstre, som træder frem, men DR kan bruge dem for at skade regeringen. Derfor får de sendetid.
En talsmand for Human Rights Watch (en privat NGO) forklarede os dumme danskere, at det er vores moralske pligt at modtage de muslimske masser, og derpå forklarede to indkaldte akademikere, at der intet er at gøre for at hindre invasionen af Europa, at EU må fordele byrden og - som økonomen Kornø Rasmussen sagde: "Vi må lære at leve med det".
Kornø Rasmussen lagde ikke skjul på, at det eksploderende folketal i de muslimske lande er en drivende faktor, og at der ikke er tale om en kortvarig krise, som kan overvindes. Der står 60 millioner mennesker klar til at invadere EU-landene og der kommer mange flere bagefter.
Der hvor kæden springer af er, at det forties hvilken virkning, det vil have på Europa. 60 millioner er 12 pct. af EU's folketal, som skal lægges til de 5 pct. muslimer, som allerede er indvandret til eller født i EU. Alle der kender bare det mindste til den muslimske kultur vil vide, at den påvirkning vil ødelægge Europa totalt. I løbet af få år ville Europa blive styret på islams betingelser og på blot et par årtier vil EU's flertal blive muslimsk. Det hverken kan eller vil europæerne "lære at leve med".
Der er overalt voldsomme problemer med de fem pct., som allerede er her. De ødelægger sammenhængskraften i Europas lande, de ødelægger velfærdsstaterne og de ødelægger landenes indre sikkerhed. Enhver forestilling om, at muslimerne vil lade sig overbevise om, at de skal antage den europæiske kultur er absurd. Det vil måske nogle få procent, men det er udtryk for grov uvidenhed at tro, at man kan pille kulturen ud af den islamiske befolkning.
Hvis EU's ledere er parate til at lade millioner indvandre til EU, styrter de Europa ud i en overlevelseskrig. En indvandring af den størrelse, som den muslimske civilisation tror at kunne gennemføre, vil betyde, at europæerne skal afgive deres velfærd, deres boliger, deres kultur, deres retssamfund, deres frihed. Det kan man godt regne med, at europæerne er parate til at dø for at undgå. Der er nogle som undervurderer europæernes kultur.