september 12, 2015

Saudiarabien svigter sine trosfæller


Europæiske staters restriktive politik over for flygtninge har vakt stor international foragelse, men der er stater, der dyrker en endnu  mere resriktiv politik og har lukket dørene helt i for mennesker fra Syrien. Det gælder specielt Golfens seks rige arabiske stater : Qatar, Emiraterne, Saudiarabien , Kuwait, Oman og Bahrain. Amnesty International har fornylig anklaget dem for at "tilbyde nul pladser til syrere".

Men Saudiarabien, som ikke tager imod flygtninge fra krigshærgede lande overrasker os nu med den sædvanlige islamiske gestus , som i virkeligheden dækker over hensigten at ville islamisere Europa: Den libanesiske avis "al dIYAR"   fortælller at saudiarabien har tilbudt at bygge 200 moskeer til muslimske flygtninge i Tyskland.

http://www.faz.net/aktuell/politik/fluechtlingskrise/die-golfstaaten-schotten-sich-gegenueber-fluechtlingen-ab-13789932.html

Hvilket tilbud! Hvor er det pænt af dem!
________________________________________


https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/14fb7001a144aa6d
https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/14fb7001a144aa6d?projector=1
Saudiarabien har rejst telte i  titusindvis til pilgrimme, men ikke til een eneste flygtning fra Syrien
Saudiarabien har tusindvis af topmoderne telte opstillet i hele byer omkring Mekka, men ikke eet, bare eet eneste til flygtninge fra Syrien. Nej, de er beregnet til årets pilgrimme til  de religiøse fester omkring Kaba'en, hvor de vil fejre deres brutale og barbaruske tro og bede om himlens hjælp til ødelæggelse og død  over jøder og kristne.
- - - - - -
Allah må have hørt deres bønner, råben og hujen og kom stormende fredag den elvte september. En vældig byggekran blev revet om af stormen og væltede ned over moskeen. 107 døde og 238 kvæstede.

Kilde:  AFP, BBC, Reuter og Ritzau