august 15, 2014

Usædelighed


Politiet jagter imam-blotter, der udeblev fra retten

En af Danmarks højest uddannede imamer - Shahid Mehdi, der er imam ved Tauba-moskeen på Dortheavej og tillige rektor for den muslimske friskole Iqra Privatskole på Nørrebro - blev i august 2012 anholdt for blufærdighedskrænkelse af en ung kvinde i Pildammsparken i Malmö, hvor han ifølge anklagen skulle have viftet med sin tissemand tæt på kvindens ansigt og herefter have forfulgt hende med tissemanden hængende ud af gylpen. Imam Mehdi Shahid, der er berygtet for sine udtalelser om, at kvinder, der ikke bærer slør, selv er skyld i voldtægt, risikerer at skulle betale 10.000 svenske kroner plus renter i erstatning til den unge kvinde. Imamen nægter sig skyldig.











Ifølge papirer fra Malmö tingsrätt, som Den Frie har fået aktindsigt i, blev Shahid Mehdi anholdt klokken 20.10 21. august 2012, efter at en ung svensk kvinde havde alarmeret politiet, "mistænkt for seksuelt overgreb, fordi han har trukket lynlåsen i sine bukser ned og hevet sin penis frem foran ansigtet på sagsøger (den unge kvinde, red.), da denne sad på hug for at træne sin hund. Den mistænkte (Shahid Mehdi, red.) løber siden efter sagsøger med sin penis udenfor bukserne." (min oversættelse fra svensk) -
som det ses på skiltet (NB Spydpigens tilføjelse)


Der er endnu ikke faldet dom i den bemærkelsesværdige sag. Det skyldes, at Shahid Mehdi er udeblevet fra retten. Senest fra et møde i Malmö tingsrätt, der skulle have været afholdt 18. juni 2014. På grund af Shahid Mehdis udeblivelse fra retten og manglende reaktion på henvendelser fra retten har Malmö tingsrätt kontaktet dansk politi for at få Shahid Mehdi i tale. Hidtil uden resultat.


Kilde: fra Steen:
http://denfrie.blogspot.dk/2014/08/dansk-politi-jagter-blotter-imam-der.html   


Spydpigen synes, at der mangler noget i imam-grisenes koranudgave