august 04, 2014


Scandic Hotel


Jeg har med undren set Deres reklamekampagne i forbindelse med Pridefestivalen i Stockholm i uge 31, hvor Scandic havde ladet opstille et hotelrum på Norrmalmstorg. Her indbød og opfordrede de mennesker med alle Pridefestivalens former for sexdyrkelser til at holde en pause for at dyrke sexuelle gramserier. Måske tilmed den gammeldags, nu halvglemte, foragtede, udlevede hetero-manèr. Man opfordredes videre til at tage fotos, som bagefter skulde vises i store udgaver rundt om i Stockholms gadebillede.
Ligegyldigt hvad man mener eller ikke mener om alle Sveriges opreklamerede og i flæng brugte sexaktiviteter er det absurd at dyrke natklubsmørke ved højlys dag, lukket inde i et hotelværelse. Hvorfor ikke vise, at en skovl er en skovl? Ryk da sexaktivitetrne helt ud på gaden! Lad hundene være jeres sande forbilleder!

I det af myndighederne forherligede multikultisexvirvar bør man ikke mindst være opmærksom på den ret nye dyrkelse af en hidtil kriminel og strafbar form for sex. Nemlig pædofili. «En mand kan have glæde af et lille barn helt ned til babyalderen» skrev Irans åndelige leder, Ayatollah Komeini, i sin lille grønne bog om retningslinjer i sexlivet. Og dette islamiske synspunkt har man arbejdet på at indføre i Europas kulturkreds de sidste seks år, idet Lissabontraktaten som de første åbnede døren på klem for en mulig kommende lovliggørelse af pædofili, som visse kredse efterstræber og propaganderer for. «Pedofilen - skänker ömhet och kärlek och främjar en helt naturlig sexual- och personlighetsutveckling», hedder det. «Omhed og kærlighed»
Rend og hop. Et rette ord er «Liderlighed» og intet andet. Pædofili er nær beslægtet med homosexualitet og gør, at unge drenge drages ind i homosexuelle kredse.


Selvom der er penge i udlejning af hotelværelser, vilde det måske klæde hotelkæden at afstå fra ovenfor påtrængende sex- reklame.