august 23, 2014

Sprogforbistring og åndsforbistring

At rase, race, jeg raser, rasere. raset, raceren, rasende, raseren, racist, sidste rasist, racisme, bilrace, raseri, hunderace, rasende racister raserer riget....

For en halv snes år siden skete der flere overfald på ensomt boende i Smålands store skovområder, og befolkningen blev med god grund opskræmt over de fremmede, der trængte ind i deres liv. De henvendte sig til justitsminister Bodstrøm (S) og bad ham komme og høre om sagen, men det havde han ikke tid til. Han skulde til fodbold. Men efter en navneunderskriftindsamling imod vold så politikeren Reinfeldt en chance for at vinde gehør for Moderaterne og kom sporenstrengs ned til Hinneryd i "glesbygden". Han hørte om de brutale overfald og folks angst, og at de ikke kunde værge for sig, da selv en enkel trusel med et uladt jagtgevær vilde være en forbrydelse. Endsige at trykke det af!


Og der kom flere fremmede - og flere endnu og stadig flere. De dyrkede deres egen religion af grænseløs gruelighed, for med deres indtrængen i Sverige havde de fået religionsfrihed (hvad de faktisk aldrig havde haft før) og det gav dem stort set lov til at dyrke deres omfangsrige koranske racisme. De råbte racistiske hånord til pigerne, spyttede eller tissede på deres ofre, voldtog dem og hærgede, røvede og myrdede. Det gav deres bloddryppende religion dem lov til, nej, rettere sagt, befalede dem.
Reinfeldt var i mellemtiden blevet statsminister. Han gjorde som Bodstrøm. Han gjorde ingenting. Racismen blev værre. Forholdene blev værre.
Kun en enkelt gruppe, som skiltede med en blå blomst, talte imod udviklingen, imod racismen, imod den fremmede "religion", imod overtagelsen af Sverige.

Jeg er imod racisme, sagde Reinfeldt med "godhedsfolkets" dæmpede tone og alvorlige ansigt. Jeg kan ikke med racisme! 
Jeg hørte det selv på TV forleden. Han kunde ikke med racisme. Denne hjertenskære mand.


- så den her gruppe, der skilter med en blå blomst, skal bort!

Og så skal vi rigtigt tage imod folk fra Mellemøsten og Afrika. Det vil koste 48 milliarder kr. - otteogfyrretyve milliarder! Det kan vi klare, men ikke mere, så der bliver ikke penge til noget andet.

Åbn jeres hjerter, I gode svenskere! hjælp muslierne, sagde Reinfeldt
Han er fuld af fornuftig logik: han hader racister. Islams grundholdning er superracistisk, ergo elsker han muslimer mere end svenskere.