august 10, 2014

Dumme eller durkdrevne?

Akkari omtaler i sin bog, hvordan moskèerne med fix faxerier og manipulering med love og regler kommer til legal økonomisk støtte og/eller til sorte penge. Metoderne turde ikke være ukendt i dansk befolkning, hvor de også benyttes mere eller mindre efter personernes samvittighed. Man indvier dog normalt ikke alt for mange i sådanne økonomiske triks, så i det muslimske miljø er det naturligvis bare moskèernes inderste inderkreds, der ved besked. «Danskerne var til grin for egne penge», skriver Akkari side 119, «Danmark finansierede ganske enkelt den ideologiske krig mod sig selv».

Det ved alle ( – eller de aner det – ) som har sat sig lidt ind i kulturkampens mål og midler.

De dumme danskere!

Men.....er det ren naivitet, når myndighederne støtter dit og dat uden kontrol? Eller er det lykkedes for de politisk røde undergravende kræfter, som nu i årtier har drevet deres rotteagtige kolde krig at anbringe deres ideologer her og der i større eller mindre vigtige positioner og manipulere tolkningen af lovparagraffer eller bare forbigå dem som om de ikke existerer?



Er der i befolkningen og dens myndigheder danskere som ønsker en radikal ændring af landet ved at få udryddet den nuværende befolkning ved hjælp af fremmede? Nogen som kan gøre det grovere arbejde?