august 31, 2014

Omskærelse af pigebørnOle Gerstrøm greb forleden fat i en gammel uklar sag om omskårne svenske pigebørn, som stammer fra Norrköpings Tidingar

Til muhammedtidende
http://www.b.dk/globalt/en-omskaaret-sensation?ns_mchannel=Mailing&ns_source=red_nb&ns_linkname=248

Nyheden om 30 omskårne piger i én svensk skoleklasse vakte opsigt over hele verden. Jeg skal her supplere med andre oplysninger om svenske myndigheder:


For nu snart et år siden viste Svensk TV onsdag 27.11.2013 en dokumentarfilm om, hvordan mange piger af fremmed herkomst bliver omskårne i følge urgamle traditioner, fortrinsvis fra Afrika. Det foregår gerne ved rejse til hjemlandet i sommerferien eller i al hemmelighed i Sverige.  Denne uhyggelige lemlæstelse af kvindernes kønsorganer kan give smerter resten af livet. Ingen ved hvor mange kvinder det reelt drejer sig om, eftersom der aldrig har været lavet statistik over det. Nu har den svenske regering forlangt en kortlægning, så man kan gøre noget ved sagen, siges der.

Ifrah Kiri er engageret i bekæmpelsen af denne tradition og blev interviewet i lokal TV "Smålannsnytt".
EU-kommissær Cecilia Malmström med ansvar for indenrigsspørgsmål herunder migration  og sikkerhed, samt den luxemburgske Viviane Reding, ligeledes EU-kommissær har lovet en kraftig indsats mod kvindelig kønslemlæstelse.

For nu har man stort set sovet i tredive år. Sverige vedtog godt nok en lov i 1982, som forbød kvindelig omskærelse med en strafferamme op til 10 års fængsel, som de så vigtede sig med. Det rene hykleri! Der blev ikke foretaget een eneste anmeldelse den første snes år, selvom socialforsorgen og visse læger, ja til og med selveste børneombudsmanden! havde kendskab til sådanne forbrydelser. Spydpigens kommentar:
Man lukkede øjnene og lod stå til. Havde det været almindelige svenskere, som på analog måde havde mishandlet børn, havde piben haft en anden lyd. Så havde de siddet bag lås og slå.
Lav en lov, som pålægger pædagogerne på vuggestuer og børnehaver (=dagis)  og lignende institutioner
og skolelægen og -sygeplejerskerne at holde øje med eventuelle kønslemlæstelser af piger og anmeld dem. Den her form for tortur, der tilmed kan rumme lidelser hele livet og ofte er påtvunget af mændene (for at sikre sig deres koners "kærlighed"? Det her handler ikke bare om "traditioner", men nok så meget om visse mænds gejle galskab)

Hvordan er det så nu? I virkeligheden er det jo forsent, for nu inviterer Reinfeldt og ligesindede millionvis af mennesker til Sverige med deres "kultur", og inden for et overskueligt tidsrum vil disse barbariske skikke blive påtvunget os.