august 29, 2014


BRAVO  ORBÀN !
Dette er fra en af de meget få svenske blogge, «Fria tider», som tør udtale sig om noget:

Nu må det være slut med indvandrepylreri, synes Ungarns konservative statsministert Viktor Orbàn. Han affærdiger de vesteuropæiske landes liberale indvandringspolitik som fuldstændig forkert og hyklerisk – og forslår i stedet for totalt stop for indvandring fra den tredje verden.

Det var ved en udtalelse til Ungarns ambassadører tidligere på ugen, at Viktor Orbàn beskrev sine visioner om en fremtidig indvandringspolitik for Europa – det vil sige slet ikke nogen indvandringspolitik.

Målet er at stoppe al indvandring overhovedet, konstaterede han i følge Wall Street Journal.
Den konservative statsminister passede også på at kritisere den politik, som råder inden for EU.
Jeg synes, at den nuværende rådende liberale indvandringspolitik, som anses for selvklar og bygger på moralske pricipper, er hyklerisk.

I stedet for at lade millionstal mennesker fra den tredie verden vælte ind i Europa, burde Europas regering hjælpe de lande, som folk indvandrer fra, mener Orbàn.
Så kan de i stedet for få job i de lande, hvor Vorherre har besluttet, at de skal fødes, sagde han.
Viktor Orban konstaterede, at han kommer til at stå fast på sin politiske linje, som er «stenhård mod indvandring». Og han udtaler sig helt tydeligt om målet: det er at bevare nationens etniske, sproglige og religiøse homogenitet.

Kilde: http://www.friatider.se/orban-vill-stoppa-all-invandring-till-europa

- - - -- - - - - - - - - - - - - --

Bravo Orbàn! Du hører til et folk, som har klaret sig gennem mange ulykker og stadig har livsviljen i behold! Måtte I få gehør hos de andre vasalstater ! Eneste og sidste chance.
Hestetræning på Pustaen