august 28, 2014

En sex år gammel artikel om det demoraliserede Vesten - og meget apropos til skandalerne om det islamiske børnemisbrug i byen Rotherham i England 2014.Skal vi acceptere og lovliggöre pedofili ?
Hvis ikke, må vi vågne op NU!

synopsis
27. oktober 2008
Bøsser, pædofili og Obama
'Bøsser' pædofili og Obama
--------------------------------------------------------------------------------
En udfordrende artikel, som kan give anledning til megen kritik og debat. Men ingen - ingen - vil røre ved emnet. Jeg har ikke fundet et eneste sted på dansk, hvor emnet tages op.

--------------------------------------------------------------------------------
LINDA HARVEY

Jeg har undret mig over, hvad Kevin Jennings foretager sig nu om dage. Jennings er grundlæggeren af, og gennem langt tid leder, af den radikale homoseksuelle forening GLSEN, Bøsser (Gay), lesbiske, Hetero (Straight) udddannelses netværk. GLSEN's mision har været at placere "bøsse" klubber og træningsprogrammer i så mange skoler som muligt. GLSEN hævder nu at der eksisterer 4000 "bøsse-hetero alliancer," selvom dette antal er tvivlsomt.


Under alle omstændigheder er det alt for mange. Gruppens mål er at placere disse klubber på alle skoler i USA, fra børnehaver til afsluttende klasser. Hvis du synes det er naragtigt at en børnehave skulle være interesseret i en "bøsse" klub så er du ikke alene om det.


Men Jennings beskæftiger sig nu med andre vigtigere sager. Han er nu underdirektør for Obama's kampagne fundraising for "LGBT", dvs. "lesbiske, bøsser, biseksuelle og kønskiftede." Du kan høre Jennings fremføre den rettighedsorienterede retorik i to interview med Joe Solmonese fra Human Rights Campaing (Mennekserettighedskampagnen) på websitet "LGBT for Obama."

Deres samtale, der ser tilbage på Jennings arbejde, dvæler ved emnet om at forhindre at "homoseksuelle" børn bliver mobbet. Jennings konstruerede denne Trojanske hest til brug for skolerne trods det at ethvert samfund har virkemidler til at gribe ind overfor skoler, hvor mobning finder sted uden at skulle tilpasse sig denne "bøsse" dagsorden. Dette røgslør skjuler den pornografiske virkelighed af GLSEN's "støtte" til børn under Jennings ledelse.


Husk bogen "Queering Elementary Education," der på bagsiden svømmer over med Obama's "sociale retfærdighed" ved kollegaen Bill Ayers? Nuvel, den samme bogs forord er skrevet af Jennings. Efter at have undersøgt GLSEN i årenes løb har jeg fundet forfærdende ting, der kun kan siges at være korrumperende for børns seksualitet. Des mere opmærksomt man læser GLSEN's materiale, jo værre bliver det.


Omtrent enhver slags seksuel handling man kan forestille sig er åbenbart acceptabelt og endog værdig til at blive "hyldet" af enhver elev eller lærer, uanset alder, når det kommer an på GLSEN. GLSEN støtter også 'kønsforvirring,' gennem - drenge i pige tøj, og piger i drengetøj, selv i grundskolen.


Er det den slags "skolereform" Obama har i tanke?


Noget af GLSEN's anbefalede læsemateriale billiger helt tydeligt kriminelle seksuelle kontakter mellem voksne og mindreårige. Mange sådanne hændelser er beskrevet i erotiske og nostalgiske vendinger. Jeg mangler endnu at se "advarsler" om hændelserne i disse bøger, hvilket igen helt sikkert vil føre til, at tusinder af sårbare børn bliver ført i forkert retning. Jeg skrev i detaljer om det i 2002. Dog tilbydes de omtalte bøger, og mange andre lige så omdiskutable, stadig af GLSEN på deres hjemmeside.


Problemet begynder med Jenning's egne skriverier i bøger som "En ud af 10 lærere." Jennings' drømmeverden er en, hvor erklærede "bøsse" lærere tjener som rollemodeller med indflydelse på elevernes seksuelle opførsel. I den første udgave af denne bog, henviser Jennings, selv tidligere lærer, til sit møde med en mandlig elev med homoseksuelle tendenser.


Henimod afslutningen på mit første år, i løbet af foråret 1988, kom Brewster ind på mit kontor angiveligt efter at have fået nogle råd af mig... jeg havde ikke hørt fra ham længe. "Brewster har noget han har behov for at tale med dig om," intonerede hun (sekretæren) ildevarslende...som følge af et indskydelse spurgte jeg pludselig, "Hvad var hans navn?".... Brewster's øjne åbnedes ganske kort og så kom der i en lind strøm en historie om hans forhold til en ældre mand han havde mødt i Boston. Jeg lyttede, viste min sympati, tilbød at give anvisninger og råd. Han forlod mit kontor med et smil på læben...("One Teacher in 10: Gay og lesbiske undervisere fortæller deres historier," Alyson Publications, 1994.)

Hvad anbefalede Jennings Brewster, der fik ham til at smile? Det lyder som om han bekræftede hans teenage/voksne homoseksuelle forhold, istedet for at kontakte drengens forældre eller myndigheder. Er det lige præces den slags 'visdommens håb' Obama's konsulenter benytter for at udforme deres uddannelsespolitik? Børnelokkere som implementører af "social retfærdighed"?


Bogen at "At vokse op som bøsse/lesbisk," anbefalet på GLSEN websitet til børn i alderen 7 - 12 år, beskriver på en meget malerisk måde to 10 årige drenges seksuelle samvær (s. 99-100). I den samme bog tænker en voksen navn, ved navn Eliot, tilbage på sin ungdom:


Min første erfaring var med en meget ældre mand, en af Derek's faders venner ...da jeg var 15, må han have været 29, 30....jeg forførte ham....det var en heftig nat. Vi gjorde det hele.

Dette kan kun være den varmeste fantasi for pædofile og pæderaster - forestillingen om, at en ung forfører dem.

En anden GLSEN anbefalet bog, "Regnbue Drengene," skildrer en episode med homoseksuel sex mellem en af hovedpersonerne, en 17 årig dreng og en 29 årig mand han lige har mødt via Internettet (s. 148). Igen med stor indflydelse på børn.


Ustabil seksuel aktivitet og homoseksuelle eksperimenter er endnu et tema i bøger anbefalet af GLSEN. " Min seksualitet er lige så ustabil, ubestemmelig, udefinerbar og foranderlig som floden der løber mod nord. .....Seksualitet er ikke sort eller hvidt... den er grå..... Jeg kan ikke karakterisere mig selv så enkelt..." skriver en 16 årig i "Revolutionary Voices: En multikulturel ung bøsses antologi" (s. 167).


En pige skriver i samme bog: "Jeg er 15 år gammel lesbisk kunstner og aktivist. Jeg har fået flammende lyserødt hår og en lidenskab for sex med begge køn" (s. 28).


Jeg kunne blive ved og ved, desværre. GLSEN siden "Book Link" introduktion fastslår, at udvalget skal tjene som anbefaling til ...."at give styrke til vor mission om, at skaffe sikre skoler for alle LGBT elever."


Så afslutningsvis, det er altså, hvad der menes med "sikre skoler": masser af mærkværdig, tidlig sex hos børn, nogle af dem med voksne.


Obama bør fjerne Kevin Jennings omgående fra hans stilling.Vælgerne har behov for nogle svar på følgende spørgsmål:


Tror Obama, at børn er født "som bøsser" og er i stand til at erkende deres identitet i de tidligste klasser og deltage i en "bøsse" klub? Kevin Jennings gør.


Tror Obama på, at samstemmende forhold mellem en 15 årig og en 29 årig er OK? Jenning mener det.


Tror Obama en "sikker" skole er en, hvor man ikke kan kritisere homoseksuel opførsel? Det gør Jennings.


Tror Obama at, med CDC der rapporter om HIV antallene, der stiger med omkirng 12 procent om året for de mandlige 13-24 årige, der har sex med mænd (MSM), at vi så stadig ikke må fortælle vore drenge at de skal afholde sig fra homosekuelle handlinger? Vil han udnævne studie forbundsregerings embedsmænd? Kevin Jennings ville gøre det.


Tror Obama at børn i alderen 9-10 år kan afgøre, at de er født i den forkerte krop og ønske at skifte køn, og at skolerne skal støtte denne formodning? Det gør Jennings.


Tror Obama at den krisne moralstandard, der ikke anbefaler homoseksualitet, skal undertrykkes og beskrives som værende "hadefuld" i offentlige udtalelser, herunder i skolerne? Jennings - ja.


Tror Obama at, hvis 'ægteskab' af samme køn bliver lovligt, at denne nye 'lov' så skal skovles ned i halsen på alle børn og deres forældre gennem undervisning i offentlige skoler? Det gør Jennings.


Tror Obama at "social retfærdighed" og "skolereformer" kræver, at eleverne ikke alene tolererer, men godkender homoseksualitet og kønsskifte? At "afsky" faktoren ganske enkelt ikke skal tillades, fordi den afspejler hykleri? Det gør Jennings.

Hvis vi ønsker et totalitært, panseksuelt samfund, med de medfølgende sygdomme, dårligt fungerende, og med misbrug og ikke plads til ædelhed, godhed og gamle traditioner, så skal vi stemme på Obama med alle hans forskellige revolutionsforkæmpere, herunder Jennings.

Hvis du på den anden side vil have et andet Amerika, da er det på tide at gøre indsigelse nu.
Indsendt af Olsen kl. 08:07  
Etiketter: Familie, Kultur og Politik, Medier og bedrag., Obama
0 kommentarer:
Send en kommentar