august 08, 2014

Hodjanernes blog forsøger med gruopvækkende billeder at få os nordboere til at fatte, hvad der for os er ufatteligt barbari. Havde jeg ikke set billeder af lignende uhyggeligheder, vilde jeg havde forsvoret, at det var sandt, men - sådan er det altså. Her et tidligere billede: hun var kristen!

Og her er en beskrivelse fra erobringen af Byzans 1453. Vi troede i vor naivitet, at det bare var dengang... i middelalderen...

"De osmanniske tropper, som under trommehvirvler bryder igennem hullerne i bymurene, river de genovesiske og venezianske og spanske forsvarere over ende og massakrerer dem alle ved at hugge dem ned med sine krumsabler, så bryder de ind i domkirken. De halshugger til og med de nyfødte. Med deres små hoveder slukker de lysene... Det stod på fra gry til eftermiddag, blodbadet.. Det standsede først, da Storvisiren steg op på Sofiakirkens prædikestol og sagde til massakrens udøvere: ”Hvil jer! Nu tilhører dette tempel Allah!”

I mellemtiden brændte byen. Krigsfolkene korsfæstede og spiddede folk på pæle. Janitscharerne voldtog nonnerne og skar halsen over på dem (firetusinde på få timer) eller lagde de overlevende i lænker for at sælge dem på markedet i Ankara. Og kurtisanerne lavede sejrens festmåltid. Den middag, hvor Muhammed 2. (for næsen af profeten) drak sig fuld i vin fra Cypern, og da han havde en svaghed for unge drenge, lod han den græsk-ortodokse storhertug Notaras førstfødte hente. En fjortenårig dreng, der var kendt for sin skønhed. I alles nærværelse voldtog han ham, og efter voldtægten lod han de andre Notaras-slægtninge hente. Drengens forældre, hans bedsteforældre, hans onkler og tanter, fætrer og kusiner. For øjnene af ham halhuggede han dem......"Men KAN vi overhovedet forstå det? Se - hvis I orker - Hodjanernes blog:

http://hodja.wordpress.com/2014/08/08/muslimsk-barberi-isis-hugger-hovedet-af-kristne-born/