september 28, 2006

RØD FRONT

Jeg husker, at en politisk-skolet arbejdsmands ved udtrykket ”spontane strejker” udbrød:
”Der er ingen spontane strejker. Strejker arrangeres, og der går melding ud til fagforeningsmedlemmerne om at møde op”.

Sådan ja.
Andre siger: ”Der er ingen ”tilfældigheder” i historien”.

Men man kan ligge på lur efter en god lejlighed til at sætte noget i gang (sådan som islamisterne gjorde det før Muhammedteg ningerne), alt imens man gøder jorden med evindelige angreb, som - hvad angår anfald mod DF - røber folk fra proletariatets dyb med perverse tanker og vulgære ordforråd (jvf. ”Ondskabens Ikon”)

At venstrefløjen gerne ser den borgerlige regering styrtet, viste de tydeligt under Muhammedkrisen. Det gjaldt ikke overlevelse for Danmark som helhed som demokratisk stat med frihedsrettigheder for Loke som for Tor. Det gjaldt smålig partipolitik. Venstrefløjen har sine metoder og grupper.

Yttringsfriheden blev absurd nok angrebet af folk, der kun forstår at bruge den til at overdøve andre med! Kan de ikke fatte, at uden generel ytringsfrihed er der ingen demokrati (men det ønsker disse kommunistberusede vel heller ikke?).

Velfærden? Nu kom der et gunstigt tilfælde. På banen alle mand med følelsesladede skilte:
det rammer dine børn! og dine gamle!
En prøvet strategi hos pædagogerne.

BUPL er en politisk magt, tidligere styret af medlemmer i DKP. Af praktiske og strategiske grunde med nær tilknytning til FOLA (Forældrenes Landsforening). Tilsammen har de lavet flere aktioner. Pædagogerne vil jo til hver en tid kunne styre forældre ved antydninger om, at alt vil gå ud over Lillepeter…

Midt i alt postyret og oprøret i Danmark indkaldte BZ-anarkisterne fra Jagtvejen så autonome kampfæller fra resurser i udlandet til en demonstration… og afventede, at politibetjente gik amok…