september 22, 2006

Er det den islamiske vej til fred?

”De helt forvredne absurditeter, som på fuldt alvor formidles i TV-programmer fra Libanon, Iran og Ægypten, skaber jødehad, når de hylder terrorister og dæmoniserer ikke-muslimer”, skriver den svenske avis ”Världen i dag” 22.9.06
Hovedbudskabet er, at USA og Israel er skyldig i det meste her i verden: WTC-attentatet 11/9, aids, den svære respiratoriske sygdom SARS, fugle-influenza, folkemordet i Rwanda, udryddelsen af iranere etc. etc. Derfor må ikke-muslimer generelt bekæmpes, og jøder og amerikanere burde dræbes, ja, udraderes.

Medierne i de islamiske lande fungerer som hjernevaskende propaganda, der ligner den, som Hitler og Stalin anvendte. Havde de levet i dag, ville de nok have udtrykt deres beundring for propagandamaskinen i Mellemøsten.

”Er det den islamiske vej til fred i Mellemøsten?” spørger avisen.

Det er det Mellemøsten, som vore bundnaive (eller uærlige?) politikere og myndigheder gjorde alt for at beskrive for vore umyndige børn som venlige nabostater til EU, som de skulle acceptere og forbrødre sig med.

Ikke så sært, at arrangøren af ”Mellemøstfestivalen” (”The Images of The Middleeast”), CKU, blev udlagt som CENSUR, KONVERTERING, UNDERKASTELSE.