december 15, 2009

Minareter er symbol på dominans

Den landsflygtige hollandske politiker Ayaan Hirsi Ali, hvis meningsfælle og medarbejder, filminstruktør Theo van Gock blev myrdet på åben gade af en muhammedaner, understreger, at den schweiziske afstemning om minareter ikke var en afvisning af religonsfrihed, men alene gjaldt islam som politik.

Europæere har de seneste 20-30 år lært nok om politisk islam til at kunne skelne mellem politik og religion, siger hun.
Det var derimod en afvisning af alle de politisk inficerede ting, som gør det svært for muslimer at blive europæere: burka, minareter, parallelsamfund, skoler, hvor der kun er muslimer, politiske alliancer med kræfter uden for Europa.

Minareter er et symbol på dominans, siger Ayaan Hirsi Ali. De blev i sin tid opført for at skelne steder, der var erobret af muslimer, fra dem, der ikke var.«


Som tidligere sagt her på bloggen er flere moskéer i Europa da også navngivne som ”Erobrermoskéer”.

Ja, og som tidligere fremhævet her på bloggen er det noget forskrækkeligt vrøvl, at afvisning af minaretbyggeri betyder angreb på religionsfriheden. De kan tro ligeså meget , de vil på Allah. Det er en åndelig beskæftigelse, som ikke har det mindste med mursten og mørtel at gøre. Hvordan skulle ellers troende i ørkenen bære sig ad? Eller analogt hermed: hvordan skulle en kristen kunne tro, hvis ikke han har en kirke at ty ind i?

Kilde: http://jp.dk/morgenavisen/maudland/article1918693.ece?jp_user_id=16767G2638E3D12456