december 08, 2009

Kæft, trit og retning

Den kristelige svenske avis ”Världen idag” synes mig desværre at blive mere og mere holdningsløs og eftergivende over for hidtil uacceptable tilstande.

De er til eksempel med på noderne, når politikerne og de andre svenske massemedier vil påtvinge Vellinge Kommune såkaldte "flygtninge". Man fortsætter bevidst at skrive ”flygtningebørn”, skønt fotos viser, at disse kropsligt er fuldt udviklede med skæg og lange sorte hår på arme og ben.
Hvorfor gør journalisterne sådan?
For at vinde den del af befolkningen, som ikke kan tænke selvstændigt, men som følelsesmæssigt reagerer pussenussesødt ved ordet ”barn”/”børn”. For journalisterne er ikke objektive, men med i et politisk spil, hvor de skal overbevise læserne (læs skatteborgerne/vælgerne) om at godtage politikernes uanstændige handlen hen over hovedet på dem og få dem til at punge ud med pengene.

Nogen forklaring på, hvem de ventede 24.000 "flygtningebørn" er, får de ikke. I Sverige er det kæft, trit og retning, og det er ikke bare socialdemokratiet, men også borgerlige partier, der i dette indvandrerspørgsmål er ude med partipisken.