december 26, 2009

Groft bedrageri mod svensk SygesikringEn sund og rask mand i Varberg af fremmed herkomst har bluffet sig til 7,8 millioner sv.kr. i bidrag fra sygesikringen.
(Var der ikke nogle politikere, som sagde, vi kunne lære meget af indvandrerne? spørger Spydpigen)

2004 blev manden bevilliget over 400 timers assistancegodtgørelse fra sygesikringen. Det er godt og vel to heltidstjenester. Han påstod over for en læge, at han ikke kunne røre sig, hvorfor han ikke kunne klare sig selv. Eftersom han ikke ville benytte et assistanceselskab, ansatte han sine børn som assistenter. Det må man ikke, hvis børnene er del i samme husholdning. Så manden skilte sig fra konen, og børnene folkeregistrerede sig hos moderen.

Fra 2004 og til nu har manden fået udbetalt 7,8 millioner i bidrag. Af dem er 3,5 millioner gået til lønninger til børnene som således har opbygget mindre formuer. Resten af pengene har manden investeret, og politiet har sikret sig adgang til 2,3 millioner kr. i svenske banker. 1,3 millioner har han sendt til to forskellige fremmede lande. Selv kommer han rundt med to eksklusive biler.

- Han kan ikke fremvise nogle skader for en specialist, siger undersøgelseschefen på Hallandspolitiets bedrageriafdeling, Karl Arne Ockell, som har drevet både ydre og indre efterforskning mod manden her i efteråret.
- Den eneste medicin, som han har, er nok Alvedon (mod hovedpine), siger Karl Arne Ockell.

Sidste uge gennemførte politiet en husundersøgelse hos manden. Nu sidder han anholden bag lås og lukke. . Også en af børnene er anholdt, mistænkt for groft bedrageri og andre forventes snart følge efter. De har noteret de timer fra mandag til søndag, døgnet rundt, hvor de har været hos faderen. Om aftenen og morgenen har de noteret dobbelt bemanding.

Børnene har ikke altid boet i Varberg. De har arbejdet og studeret. En af dem har gået på en skole 1400 km fra faderen, ifølge Ockell.
Det mistænkte fusk opdagedes i forbindelse med, at sygesikringen skulle gøre et hjemmebesøg. Manden åbnede ikke døren. Siden kom en læge, og da lå manden i sengen med tæppet op til næsen og sagde, at han ikke kunne røre sig.

- Men her på politistationen har han rørt sig udmærket, påpeger Ockell.

Bedragerfamilien:

Dourmouch Iachar Mestan, f. 1956-07-30. Den raske far. Anholdt mistænkt for groft bedrageri.

Chadie Mestan, f. 1960.05.08. Moderen.
Chirin Mestan, f. 1981.10.06. Barn af ovennævnte Dourmouch. Mistænkt for
groft bedrageri.
Alekber Mestan, f. 1985.08.07. Barn af ovennævnte Dourmouch. Mistænkt for
groft bedrageri.

Varberg Byret, retssag B 3570-09
Indleveret stævningsansøgning (anklage) senest kl. 11. onsdag den 30. december 2009.

Kilde: http://politisktinkorrekt.wordpress.com/

Man må spørge sig selv, om ikke lægen er med i bedrageriet? Hvorfor fik han ikke manden scannet, ect?