december 21, 2009

En muslimsk terrorist-triumf

1751 mennesker blev dræbt i den tidligere Burlington Coat Fabric ved Park Place i New York nær ved World Trade Center, da landingsstellet fra det ene terroristfly, faldt ned i bygningen under den islamiske massakre-aktion 11. september 2001. Tæt ved ligger et jødisk Museum samt New Yorks ældste katolske bedested, St. Peters Kirken.

Med en tankegang tusindvis af mile fra Vesterlandets har muhammedanerne erhvervet nævnte ejendom for at triumfere og omskabe den til et islamisk ”kulturcenter”."Kun i New York City er dette muligt," fortæller Daisy Khan, ordførende leder for ASMA (American Society for Muslim Advancement). Hun er gift med imam Feisal Abdul Rauf, stifteren af ASMA. Bygningen har stået tom siden den tragiske dag, men blev købt i juli måned af det muslimskdrevne ejendomsselskab ”SOHO Properties”.

Imam Rauf var investor. Han er født i Ægypten og har skrevet tre bøger om islam. I 2004 deltog han i en 30 sekunders reklame der blev sendt på Arabisk TV, i hvilken han undskyldte for de påståede overgreb i Abu Ghraib fængslet. Ifølge World Net Daily afholdt FBI's New York field kontor i 2003 mindst fire gange heldags træningssessioner i nærheden af Ground Zero med Rauf som deltager. Han talte i omkring to timer ved hver session, idet han "gav et overblik over islamisk kultur og nævnte nogle af forskellene mellem, hvad fundamentalistiske terrorgrupper siger er Koranens lære, og hvad han som religionsstuderende tror at Koranen virkelig siger," fortæller special agent James Margolin, talsmand for FBI i New York. Ifølge Margolin vurderede Rauf at Koranen "virkelig ikke tilråder til terror, mord eller kaos." Han sagde at terroristerne havde misforstået 'jihad'udtrykket' i Koranen som et udtryk vor vold, eller væbnet kamp mod ikke-troende. Rauf hævder det betyder intern kamp.

Rauf blev af Bob Carr inviteret til at tale i Sydney i 2004. Ifølge Sydney Morning Herald, sagde han, at "USA og Vesten skal anerkende den skade de har været årsag til mod muslimerne, før terrorismen kan høre op.” Han sagde at Vesten skal forstå terroristens synspunkt - og han beskyldte kristne for at starte masseangreb mod civile. "De islamiske metode at føre krig på, er ikke at dræbe uskyldige civile. Det var kristne i 2. Verdenskrig der bombede civile i Dresden og Hiroshima, som ikke var militære mål," sagde han. Ifølge rapporten sagde Rauf, at der kun ville ske få fremskridt førend USA indrømmede, at man støttede diktatorer, og US-præsidenten holdt en "Amerika Culpa" tale til den muslimske verden.

Rauf vil forvandle bygningen til et komplet islamisk kulturcenter, med en moske, et museum, "indkøbsmuligheder," og plads til seminarer for at ”forsone religionerne”, "for at imødegå (det kristne) anslaget mod muslimer som helhed." Projektet kan løbe op til150 millioner dollars.Rauf har fortalt New York Times, at en del af det vraggods der faldt ned, sender et modsatrettet budskab om, hvad der skete den 11/9". Mens hans kone Daisy Khan fortæller til det tyske ugeblad ”Der Spiegel”: "Det var næsten helt klart, at noget som dette (et islamisk kulturcenter) skulle rejse sig af asken fra den 11/9" "På en eller anden måde har dette noget guddommeligt over sig. Det er næsten som om Gud (læs Allah) ønsker at blive involveret."
Foretagendet er støttet af byen. Borgmesterens direktør ved Office of Immigrant Affairs, Fatima Shama, sagde til the Times, "Vi muslimer i New York har en ligeså stor forpligtelse til at genopbygge New York som enhver anden." Byens bygningsdirektorat har det sidste år modtaget mange klager over ulovlig bygningskonstruktion og blokerede udgange. I september 2009 fremgik det, at inspektørerne ikke har kunnet få adgang til bygningen. Hvilket understreges mere detailleret i en af klagerne. Kontoret oplyser, at klagerne er blevet arkiveret som "uløselige" ifølge byens procedurer, da inspektørerne ikke kunde få adgang.

Den 4. juni 2009, holdt præsident Obama en tale til den muslimske verden i Kairo i hvilken han fastslog:
"Jeg er kommet her for at starte nye indledninger mellem USA og muslimer over hele verden; den ene baseret på en fælles interesse og en fælles respekt; den anden på den sandhed, at Amerika og Islam ikke er adskilte, og ikke behøver at konkurrere. I stedet overlapper og deler vi fælles principper - principper om retfærdighed og fremskridt; tolerance og værdighed for alle mennesker....Således har jeg kendt Islam på tre kontinenter, førend jeg kom til denne egn, hvor den først blev åbenbaret. Den erfaring har givet mig en overbevisning om, at samarbejde mellem Amerika og Islam skal være grundlagt på det som islam er og ikke på, hvad det ikke er. Jeg betragter det som en del at mit ansvar som præsident for USA at kæmpe mod negative steretyper om islam uanset, hvor det forekommer."

Rauf hyldede Obama for at "omfavne Islam i fredsforsoningsprocessen" i sin tale Han skrev i Washington Post: "Den historiske betydning af præsident Obamas tale til den muslimske verden i Kairo kan ikke overvurderes. Aldrig før har en amerikansk præsident talt til det globale muslimske samfund. Hans tale markerede et større skifte i amerikansk udenrigspolitik...... Med blot nogle få sætninger ødelagde han den skøre teori om "Civilisationernes Sammenstød”, som fastholder at Islam og Vesten altid vil være i konflikt med hinanden. I stedet erklærede han, at USA ikke er i krig med Islam og fremlagde en plan for hvordan konflikten kan løses... Han fik muslimernes opmærksomhed fordi han, modsat de fleste andre politikere, var villig til at kritisere såvel sit eget land som muslimerne, når de ikke lever op til deres idealer."

I et interview med Beliefnet om Islam og Amerika, spurgte en journalist "Visse islamiske velgørenhedsorgansisationer undersøges for mistanke om bånd til terrorister. Har du oplevet, at de i dine øjne respektable islamiske velgørenhedsorgansisationer bliver skadet finansielt?"

"Vi tror at en vis del af enhver velgørenhedsorganisation er lovlig," svarede Rauf, "At sige, at der er forbindelser til terrorisme er meget tåget. Det kan sammenlignes med anklagen om, at Saddam Hussein havde forbindelser med Osama bin Laden. Det var Amerika, der havde forbindelser med Osama bin Laden - men betyder det så, at Amerika er et terroristland eller har forbindelser med terrorisme?" Ifølge The Times tror Rauf ikke, at `Islamiske terrorister tilhører et andet univers – men at de kommer fra undertrykkende samfund, som Washington har været med til at skabe.´

Kilde:
http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=119328 © 2009 WorldNetDaily